Pretraga

Nakon Radićevih dana, red je došao i na Šarijadu: Pogledajte što vas očekuje u programu tog studentskog doma

A- A+

Nakon što su održani Radićevi dani, na red dolazi i Šarijada, odnosno događaj za stanare studentskog doma Ante Starčević – Šara u Zagrebu. Kako su izvijestili organizatori, Šarijada će se održati u subotu 10. lipnja, a obilježit će ju brojne sportske, zabavne i glazbene aktivnosti.

Radićevi dani 2023

Radićevi dani 2023. | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Šarijada 2023. u organizaciji domskog odbora Ante Starčević – Šara u Zagrebu održat će se u subotu 10. lipnja, obavijestio je domski odbor na svom Facebooku. Tako će se nastaviti dugogodišnja tradicija Šarijade, a studente očekuju razne sportske i zabavne aktivnosti te glazbeni program.

Sportske aktivnosti bit će turnir u futsalu, graničaru, beerpongu, a tu je i Šarina alka u tačkama. Studenti će se moći natjecati na kvizu te kartaškom turniru belota, a organizatori su napomenuli da se isplati prijaviti jer su nagrade ‘poprilično dobre’. Glazbeni program će 10. lipnja krenuti u 21 sat.

Izdvojeni članak
radićevi dani 2023

Imamo fotke s Radićevih dana: Evo kako je za vikend izgledao najveći studentski dom u Hrvatskoj

– Ove nam godine, kao i prošle, odličan provod garantira bend ‘Desna noga jednoroga’ koji bi započeo svirkom u večernjim satima ispred prvog paviljona. Prodaja pića bit će osigurana po studentskim promotivnim cijenama, naveli su organizatori.

Na sportske aktivnosti koje će biti 10. lipnja od 13 do 19 sati studenti se mogu prijaviti ovdje do 6. lipnja ili do popunjenja mjesta. Za sve druge novosti oko Šarijade pratite Facebook Domskog odbora SD Ante Starčević – Šara.