Pretraga

Ne znate kamo za Valentinovo? U velikoj menzi priprema se posebna večera za parove

A- A+

Uoči Dana zaljubljenih, Studentski centar Split organizira romantičnu večeru u restoranu Kampus, uz čarobnu atmosferu i poseban meni u tri slijeda, po povoljnoj cijeni za studente. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave i osiguraju svoja mjesta na vrijeme. SC Split obećava nezaboravno iskustvo puno ljubavi i ukusnih zalogaja, a svirat će i glazba uživo.

Foto: SC Split

Uoči Valentinova, Studentski centar Split najavljuje još jedan spektakl iz snova za zaljubljene parove. Ove godine, u sklopu svoje tradicionalne ponude za Valentinovo, splitski SC organizira romantičnu večeru u restoranu Kampus, obećavajući čarobnu atmosferu, poseban meni od tri slijeda i glazbu uživo.

Uz najavu događaja, SC Split ističe kako će cijena večere za studente biti povoljna, iznoseći svega 15 eura za par uz predočenje studentske iskaznice. S druge strane, za parove koji nisu studenti, cijena iznosi 80 eura.

S obzirom na popularnost događaja, pozivaju sve zainteresirane da se prijave putem obrasca na ovoj poveznici kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na večeri koja će biti obilježena ljubavlju, ukusnim zalogajima i romantičnim trenucima.

Ova inicijativa SC Splita predstavlja izvanrednu priliku za sve zaljubljene da provedu nezaboravnu večer uz vrhunsku hranu i ugodnu glazbu. Restoran Kampus, već poznat po brojnim zabavnim događajima, obećava da će atmosfera biti posebno romantična, pružajući parovima nezaboravno iskustvo za Dan zaljubljenih.