Pretraga

Nema više dizanja ugovora na Savi: Šalter Student servisa ide na ‘godišnji’ do kraja ljeta

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je na svojem Facebooku da šalter Student servisa u SD-u ‘Stjepan Radić’ neće raditi od 24. srpnja, pa sve do rujna. Studenti će po ugovore i račune tijekom ljeta morati ići u glavnu zgradu SC-a u Savskoj ili će to trebati obavljati online.

šalter student servisa na savi

Šalter student servisa na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski dom ‘Stjepan Radić’ od siječnja ove godine ima šalter Student servisa koji se nalazi u prizemlju 10. paviljona, a na kojem studenti svakoga radnoga dana od 7:30 do 15:30, mogu podizati ili donositi ugovore, uzeti račune, učlaniti se ili se pak informirati o uslugama koje mogu koristiti.

No, kako stiže ljeto i sve je manje studenata na Savi. Iz tog je razloga Studentski centar u Zagrebu obavijestio na svom Facebooku kako njihov šalter ide na ljetni godišnji odmor.

– U ponedjeljak, 24. srpnja 2023. godine, s radom prestaje šalter Student servisa u SD ‘Stjepan Radić’. S radom će ponovno početi početkom rujna 2023. godine, napisali su iz SC-a.

Podsjećamo da je s radom još početkom mjeseca prestao i šalter Student servisa u SD ‘Cvjetno naselje’. Međutim, Student servis u zgradi SC-a na Savskoj radi normalno svakim radnim danom od 7:30 do 15:30, a mnogo toga moguće je obaviti i online.