Pretraga

Od idućeg tjedna otvara se dio menzi u Zagrebu, neke mijenjaju radno vrijeme

A- A+

Budući da se predavanja za studente uglavnom održavaju uživo i neposredno u prostorima fakulteta, većina studenata vratila se u Zagreb. No, sve menze ovog tjedna još uvijek nisu radile, a neke od njih svoja vrata otvaraju od idućeg.

Iz Studentskog centra u Zagrebu javljaju kako se dio menzi otvara od idućeg tjedna, dok će neke promijeniti radno vrijeme. Tako je novo radno vrijeme restorana ‘Express’, tzv. ‘brze’ u sklopu SC-a u Savskoj od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat. Restoran ‘Savska’, odnosno ‘spora’ linija u SC-u započinje s radom za studente u ponedjeljak 11. listopada i radit će od 11 do 15 sati.

U ponedjeljak će se otvoriti i Restoran ‘TVZ’ na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, a radno vrijeme te menze bit će od 8 do 15 sati.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Posjetili smo najmoderniju menzu u Zagrebu, evo isplati li se voziti do nje

Menza na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu započinje s radom za studente od utorka, 12. listopada, a radno vrijeme bit će od 8 do 14:30 sati.

A kada je riječ o studentskim menzama, studente stanare najvećeg studentskog doma ‘Stjepan Radić’ ovih dana posebno muče velike gužve prilikom odlaska na večere. Naime, u sklopu tog doma otvorena je samo jedna linija na oko četiri tisuće studenata zbog čega se stvaraju veći redovi. Iz Studentskog zbora Sveučilišta tek su kratko putem Facebooka poručili da im je ‘neformalno potvrđeno da će se otvoriti oba restorana za večeru, no još čekaju službenu odluku.’

Od idućeg tjedna otvara se dio menzi u Zagrebu, neke mijenjaju radno vrijeme
Share via
Copy link
Powered by Social Snap