Pretraga

Evo kako će ovih dana zbog blagdana raditi menze u Splitu i Rijeci: Neke će raditi i na sam Uskrs

A- A+

Povodom blagdana mijenja se radno vrijeme menzi diljem Hrvatske. U Splitu se radno vrijeme menzi mijenja na Veliki petak i Veliku subotu, na Uskrs ni jedna menza neće raditi, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi restoran FGAG i Hostel. U Rijeci će pak i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak biti dežurni restoran Kampus u sklopu studentskog doma Trsat i restoran Mini u sklopu studentskog doma I. G. Kovačić.

obrok u menzi ručak menza

Obrok u menzi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Povodom blagdana mijenja se radno vrijeme menzi. U Zagrebu tako na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ni jedna menza Studentskog centra (SC) neće raditi, dok ih se većina već zatvorila.

U Splitu na Veliki petak Restoran Kampus, Indeks i Hostel radit će do 19 sati. Iz splitskog SC-a obavijestili su i da će Caffe bar Tinel raditi do 15 sati, njihovi mali dućani isto do 15 sati, a ostali objekti neće raditi. Na Veliku subotu restoran FGAG i Indeks radit će do 18 sati, a ostale menze neće raditi. Na Uskrs u Splitu menze će biti zatvorene, dok će na Uskrsni ponedjeljak restorani FGAG i Hostel raditi po normalnom rasporedu.

Izdvojeni članak
ručak menza

Jedna zagrebačka menza zatvara se već u srijedu zbog Uskrsa: Pogledajte kada će raditi ostale

Iz riječkog SC-a naveli su da će promjene u radu menzi vrijediti za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Tada će dežurni restorani na ta dva blagdana biti restoran Kampus u domu na Trsatu i restoran Mini u domu I. G. Kovačić. Oba restorana tada će raditi od 12 do 19 sati.