Pretraga

Osvojite putovanje u Kopenhagen

A- A+

Past, Present & Future Creative Student Competition. Osvojite putovanje u Kopenhagen – grad u kojem se rodila ISIC kartica.

Obilježavanjem 60. godišnjice ISIC kartice želimo čuti mišljenje studenata iz cijelog svijeta. Želimo znati što i vi u Hrvatskoj mislite o budućnosti ISIC kartice. Saznajte njenu jedinstvenu povijest i recite nam što mislite kako bi se kartica trebala razvijati u idućih 60 godina.

Mi smo u potrazi za inovativnim i kreativnim rješenjima. Više o natječaju možete pronaći ovdje. Budite kreativni! Prijevite svoje ideje kao pojedinac ili u skupini.

Što je nagrada?

Ako sudjelujete u natječaju, možete osvojiti putovanje u Kopenhagen / Dansku gdje je rodni grad ISIC kartice. Ako Vas izvuku između tri finalista, predstavit ćete sebe i svoju ideju (proizvod) na službenoj proslavi 60. obljetnice u svibnju 2013.

Tko može sudjelovati?

Mogu sudjelovati svi studenti.

Kako prijavljuju svoju ideju / proizvod?

Ispunite obrazac i pošaljite ideju (proizvod) na mail [email protected] ili poštom na ISIC Global Office, Attention: 60th Anniversary ISIC Past, Present & Future Competition, 174-176 Keizersgracht, 1016DW Amsterdam, the Netherlands.

Svi proizvodi moraju biti zaprimljeni do 8. ožujka 2013, do 12h.

Više informacija možete dobiti na [email protected]