Pretraga

Otvorene prijave za Growww – Natječaj za jednogodišnji staž u INA Grupi

A- A+

Sedmu godinu zaredom INA pokreće natječaj Growww u sklopu kojeg diplomantima daje priliku za početno radno iskustvo kroz jednogodišnji staž u INA Grupi. Kao i prijašnjih godina, Growww je namijenjen prvenstveno diplomiranim inženjerima naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ali i diplomanti ostalih usmjerenja pozvani su da se prijave na natječaj.

foto: INA

Izdvojeni članak

Učenice I. gimnazije Varaždin osvojile Junior Freshhh natjecanje

U sklopu programa Growww INA je u proteklih šest godina zaposlila više od 450 mladih visokoobrazovanih ljudi, od kojih je većina i danas zaposlena u kompaniji. 

Tijekom jednogodišnjeg staža svakom Growww pripravniku dodijeljen je mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine.

– Growww je postao svojevrsna tradicija i prepoznat je među mladim talentima kao jedna od najboljih odskočnih daski za razvoj njihovih karijera na što smo iznimno ponosni u Ini. Kao što je to bio slučaj proteklih godina, očekujemo veliki odaziv diplomanata, a nakon složenog i sveobuhvatnog selekcijskog procesa 40 najboljih će se pridružiti Ininom timu, izjavila je gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima, najavljujući ovogodišnji Growww.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se prijave na natječaj do 8. travnja 2016. putem Inine Linkedin stranice i Inine web stranice.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap