Pretraga

INA zapošljava mlade s diplomama iz pet različitih područja: Evo kako se i do kada možete prijaviti za posao

A- A+

Već devetu godinu zaredom provodi se Growww natječaj u sklopu kojega INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž, čime mladi dobivaju priliku svoju karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Prijave na ovogodišnji natječaj već su otvorene, a riječ je o pozicijama u području inženjerstva, ekonomije, informatike te društvenih i prirodnih znanosti.

Growww je vodeći program MOL Grupe koji je tijekom proteklog desetljeća stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije. Od pokretanja programa na razini MOL Grupe 2007. godine, zaposleno je više od 2.000 talentiranih osoba iz cijelog svijeta. Temeljem podataka iz 2017. godine, utvrđeno je da gotovo 90% zaposlenih pripravnika ostaje u kompaniji u kojoj su zaposleni.

Izdvojeni članak

Ovo su najbolji srednjoškolski profesori fizike, kemije i matematike u Hrvatskoj u protekloj godini

Kako kažu iz INA-e, tijekom jednogodišnjeg staža pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi, a svakom Growww pripravniku dodijeljen je iskusni stručnjak – mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine s ciljem upoznavanja svih djelatnosti kompanije i širokog spektra poslovnih događanja, kao i Ininih rafinerijskih postrojenja i naftno – plinskih pogona.

– U Ini smo veoma ponosni na uspješnost Growww programa i drago nam je da je prepoznat među mladim ljudima. U proteklih osam godina zaposlili smo više od 600 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih. Zbog manjka stručnog, prvenstveno inženjerskog kadra suočavamo se s vrlo kompetitivnom atmosferom na tržištu rada, stoga INA provodi proaktivne mjere kako bi osigurala stalan dolazak novih talenata, prijenos znanja na mlađe generacije i održiv rast. Kroz program razvijamo novu generaciju stručnjaka iz industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u suradničkom i poticajnom okruženju, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa u INA-i.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem službene stranice prijave na natječaj do 29. travnja 2018.