Pretraga

Ovog tjedna nude se razni studentski poslovi: Satnice do 60 kuna

A- A+

I ovoga tjedna izdvojili smo za vas oglase za najplaćenije studentske poslove u četiri najveća studentska grada – Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Satnice se kreću i do 60 kuna, a riječ je o raznovrsnim poslovima.

Foto: Pixabay

Studentski centar Zagreb

Rad na promociji (maskota)

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. traži 4 studenata/ice za rad na promociji (u maskoti).  Mjesto obavljanja posla: Centar Zagreba, Shopping centri ( CCO West & East, Arena Zagreb, Cinestar Avenue Mall …)
Početak i očekivano trajanje posla: od 02.12.2019 – prema dogovoru tijekom prosinca

Sigurni termini : 07.12. 2019 – Centar Zagreba – jutarnji termin, 07.12.2019 – CCO West – popodnevni termin, 20.12.2019 – Cinestar Avenue Mall – popodnevni termin * ostali termini prema dogovoru
Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 60 kuna po satu 

Izdvojeni članak

Službeno je: Evo koliko će od 1. siječnja iznositi minimalna satnica za studente

Ostale napomene i uvjeti: visina 180 do 185 cm, dostupni za rad tijekom 12 mjeseca, fleksibilni po pitanju termina rada. Način i kontakt za prijavu studenata: [email protected] sa naznakom student – maskota.

Konobar/ica

Caffe bar iz Zagreba, Jablanska 18, traži studente/ice za posao usluživanja pića. Razdoblje rada: 7. i 8. mjesec (može i cijelu godinu). Radno vrijeme: dvije smjene (druga smjena 15-23h), rad vikendom. Satnica: 30,00-40,00 kn/h.
Druge naknade: osiguran gablec. Kontakt: [email protected]

Promotor (m/ž) na božićnom domjenku

Serengeti d.o.o. traži studente/ice za rad – Promotor/ica na božićnom domjenku. Tvrtka Serengeti je u potrazi za dvoje studenata za potrebe poslovnog božićnog domjenka. Domjenak se održava 20.12.2019. Promotor/ica bi radio/la od 19h do ponoći , a satnica iznosi 40 kuna + uvećanje 50% za noćni rad. Traže dvoje vedrih i komunikativnih studenata čiji će poslovi biti:

  • Postavljanje promotivnog materijala
  • Evidentiranje posjetitelja
  • Informiranje gostiju o događanju i dodatnim aktivnostima koje će se provoditi na domjenku
  • Animiranje gostiju za što bolju uspješnost dodatnih aktivnosti
  • Asistiranje organizatoru prilikom provođenja aktivnosti

Ukoliko si društvena osoba i imaš aktivna studentska prava te želiš pomoći u provedbi aktivnosti na domjenku, pošalji svoj životopis na [email protected] do srijede 27.11.2019.  Prednost će imati studenti s prethodnim radnim iskustvom na sličnim poslovima pa ih ukratko opišite.

Studentski centar Rijeka 

Izdvojeni članak

[Vodič za brucoše] Idu li studiranje i posao zajedno? Evo što kažu stariji studenti

Pučko otvoreno učilište Algebra zapošljava proktora/administratora u testnom centru za održavanje ispita za industrijski certifikat. Radi se u Rijeci, od 14. prosinca, definirano rasporedom ispitnog centra i prema potrebama. Satnica je 45 kn. U uvjetima stoji kako se traže visokomotivirane, entuzijastične i komunikativne studente informatičkog smjera s visokom dozom ozbiljnosti te poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu. Prijave se šalju na [email protected], a obavezno je navesti u predmet maila kod: ICR2019.
Promocija d.o.o traži četiri studenta za posao kuhara za rad na roštilju u adventskoj kućici u Rijeci. Radi se od 30.11.2019. do 07.01.2020.u smjenama, po pet dana u tjednu. Cijena redovnog sata je 35,00 kn. Od kompetencija se traži spretnost, urednost, i motivacija. Plaćena sanitarna knjižica i osiguran topli obrok. Prijave se vrše na: [email protected], 098/941 2665
Marine Elevator d.o.o. traži dvoje studenata za pomoćne radove na montaži dizala i iskrcaj opreme iz kamiona. Radi se od 25. studenog po 30 dana s prekidima po 8 sati dnevno, a satnica je 30 kuna. Prednost imaju studenti tehnike (elektro, strojar, brodogradnja i sl.). U napomeni stoji kako su osigurani smještaj i topli obrok, a prijavljuje se putem broja 099/226 -3171.

Studentski centar Split

Rad na recepciji

PLETER – USLUGE d.o.o. traži jednog radnika koji bi bio noćni recepcionar u Hotelu Zagreb za satnicu od 35,16 kuna. Opis posla: Prijava/odjava gostiju Prijem rezervacije i rad u hotelskom software-u, Komunikacija i suradnja sa gostima. Rad u noćnoj smjeni 22-06h ; 15 dana mjesečno. Uvjeti: Obavezno znanje engleskog jezika Obavezno znanje rada na računalu Radno iskustvo na istim poslovima poželjno.
Kontakt informacije: [email protected]
Početak obavljanja: 1.12.2019.

Prijevoz putnika

GRANDIOZE j.d.o.o. traži jednog studenta, kako stoji u oglasu, odgovornu, organiziranu i ambicioznu osobu za prijevoz putnika putničkim kombijima u sezoni 2020 za satnicu od 35 kuna. Savršeno znanje engleskoj jezika je obavezno. Kontakt informacije: Mario Barić, [email protected]. Početak obavljanja: 1.4.2020.

Student servis Osijek

Izdvojeni članak

Pismo čitateljice koja traži posao u Hrvatskoj: Što očekivati kada završite poslodavcima nezanimljiv faks

Studio8 d.o.o traži dva studenta/ice za fizički posao u građevini u Zagrebu, konkretnije za rad na miješalici za beton, prijenos i istovar vreća. Prijevoz i smještaj iz Osijeka su osigurani, a zarada je 40 kuna po satu. Uvjet je  dobra fizička snaga i kondicija, spretnost. Početak rada je odmah po dogovoru, pa narednih 7 do 10 dana. Prijave se vrše telefonski, na: 099/812-7317

Vulkan, obrt za trgovinu iz Valpova traži dvije odgovorne i komunikativne studentice/studenta članove studentskog servisa prodaja gumenih bombona, kokica i šećerne vate na štandu, ali u Splitu. Satnica je 30 kuna, a planirani početak rada je 4. Prosinca pa do 12. siječnja. Poslodavacosigurava besplatni prijevoz do Splita i nazad, besplatni smještaj i uz zaradu dnevno daje i 50 kuna za hranu. Prijave se zaprimaju odmah na: 091/251-8400 ili [email protected]

BlueboxRide j.d.o.o zapošljava 10 studenata-ica za dostavu hrane putem Glovo servisa. Mjesto rada je Osijek, a satnica 40 kn (ovisno o angažiranosti). Početak rada je 27. studenog, radno vrijeme je fleksibilno, a prijave se vrše do 26. studenog na broj 095/5113-142.