Pretraga

Počeo još jedan studentski advent: U ponudi imaju kobasice sa zeljem i kuhano vino koje su radili sami

A- A+

U Rijeci počinje Advent na Veleri koji će trajati do 7. prosinca, a sva prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe. Ova lijepa manifestacija, popraćena glazbom, nudi adventske kobasice i kuhano vino po promotivnim cijenama, a posebnost to što su studenti sami proizveli vino. Osim toga, u zgradi Veleučilišta bit će otvorena izložba fotografija studenata i alumna.

Advent na Veleri

Advent na Veleri | foto: Veleučilište u Rijeci

Studentski zbor i Udruga studenata Veleučilišta u Rijeci i ove godine od 5. do 7. prosinca organiziraju humanitarni studentski Advent na Veleri ispred zgrade Veleučilišta u Rijeci. Na adventskoj kućici studenti će nuditi adventske kobasice s dinstanim zeljem i kuhano vino od 16 do 22 sata.

Posebnost Adventa na Veleri svakako je činjenica da su vino koje se koristi u pripremi ovog blagdanskog napitka proizveli studenti Poljoprivrednog odjela Veleučilišta u Rijeci. Advent će biti popraćen i glazbom, a kobasice i kuhano vino nudit će se po promotivnim cijenama.

Izdvojeni članak
logoped i ja

Što radi stručnjak koji završi najpopularniji faks u Hrvatskoj? Studentice odgovaraju na ovo i druga važna pitanja

Studentski advent ima prvenstveno humanitarni karakter jer će se sva prikupljena sredstva dati u humanitarne svrhe kao i svake godine do sada. Humanitarni studentski Advent na Veleri održava se već četvrtu godinu zaredom te je iniciran i organiziran od strane studentskih organizacija koje djeluju na Veleučilištu u Rijeci, a koje prvenstveno čine Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci i Udruga studenata Veleučilišta u Rijeci.

Također, u četvrtak, 7. prosinca u 16:30 sati u zgradi Veleučilišta u Rijeci na adresi Vukovarska 58 bit će otvorena izložba fotografija ‘Svijet iz moje perspektive’ studenta Josipa Počuče te adventska izložba fotografija studenata i alumna.