Pretraga

Poznata imena splitskih studenata kojima je odobren odlazak na Erasmus razmjenu

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate natječaja za Erasmus+ programa za akademsku godinu 2017./2018. Mobilnost je odobrena za ukupno 170 studenata, od čega je najviše, njih čak 63 sa splitskog Ekonomskog fakulteta.

Ukupno 170 splitskih studenata putuje sljedeće godine na studentsku razmjenu u sklopu Erasmus+ programa, odlučilo je Povjerenstvo za rangiranje Sveučilišta u Splitu, kao i da samo dvije prijave nisu zadovoljile kriterije natječaja. 

– Kandidati su udovoljili uvjetima natječaja gdje je osnovni kriterij bio da prioritet imaju kandidati koji još nisu odlazili na mobilnost za vrijeme studija, akademski uspje, razina znanja stranog jezika, ocjena pisma motivacije, udovoljili su i dodatnim kriterijima sastavnica objavljenima u vezanim dokumentima natječaja, napominju sa Sveučilišta u Splitu. 

Napominju i da je broj mjeseci odobren odlukom neobvezujući, financirat će se isključivo dani od početka do kraja trajanja obaveza na inozemnom sveučilištu, što će biti ugovoreno Ugovorom o financijskoj potpori koji će student sklopiti sa Sveučilištem. 

Oni koji žele, na odluku Sveučilišta mogu uložiti žalbu. Lista kandidata dostupna je u nastavku.

Erasmus Split Rezultati 2017_18 by srednja.hr on Scribd