Pretraga

Poznato u koliko sati izlaze konačne liste za upise na fakseve, sudjelujte u anketi: Na koji prioritet ‘upadate’?

A- A+

Prijevremeni rezultati mature već su poznati, rok za žalbe na ocjene je završen, u sustavu Postani student već su vidljive i privremene rang-liste za upis na studijske programe. Konačne izlaze u ponedjeljak iza 16 sati. Stoga smo odlučili provesti anketu u kojoj vas pitamo: na koji ste po redu studijski program ‘upali’?

Foto: srednja.hr

Privremene rang-liste za upis na studijske programe maturantima su već vidljive. Valja naglasiti kako su one podložne promjenama jer se konačni rezultati mature objaviljuju 20. srpnja, a do tog datuma u 14:59 sati učenici mogu mijenjati poretak fakulteta, s njih brisati ili dodavati studijske programe.

– Svaki kandidat vidi svoj plasman samo na onoj rang-listi na kojoj bi u određenom trenutku ostvario pravo upisa te na onim rang-listama koje se na njegovoj listi prioriteta nalaze na višim pozicijama od onog studijskog programa na kojem trenutno ostvaruje pravo upisa, pojasnili su iz Središnjeg prijavnog ureda AZVO-a.

Kako stoji u obavijesti u sustavu Postani stuednt, konačne rang-liste za upise na studije bit će objavljene 20. srpnja iza 16 sati, a do tada sudjelujte u anketi: