Pretraga

Raspisan natječaj za studentski dom u Rijeci: Ove godine prijave se šalju isključivo poštom

A- A+

Studentski centar Rijeka raspisao je natječaj za smještaj u studentskim domovima (i učeničkim u kojima ostane slobodnih mjesta) u akademskoj godini 2021./22. Prijave počinju danas, traju do 23. srpnja, a sva dokumentacija šalje se isključivo poštom.

Studentsko naselje ‘Trsat’| foto: www.scri.uniri.hr

Rok za prijavu na natječaj za studentske domove u Rijeci je 23. srpnja 2021., do kada dokumentacija mora biti poslana na adresu Studentskog centra Rijeka.

– S obzirom na epidemiološku situaciju u vezi s COVID-19 prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se
isključivo preporučeno poštom, napominju iz SC-a.

Ipak, dopušteno je da studenti koji imaju ispitne rokove nakon 23. srpnja ovjerene obrasce i prijepise ocjena pošalju skenirane isključivo emailom (i to sa AAI@EduHr adrese) na adresu SC-a.

– Sva ostala dokumentacija dostavljena u periodu od 24. 7. do 30. 7. 2021. godine neće se razmatrati, poručuju iz SC-a.

Tko se može, a tko ne može javiti

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta i studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, koji su ujedno i državljani Republike Hrvatske; državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj ili osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti,a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Definriano je i tko nema pravo prijave na natječaj. Na listi su se tako  našli izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja, potom studenti koji su dva puta mijenjali studijski program, kao ni studenti koji su stekli kvalifikaciju određene razine ako ponovno upisuju studij te razine ili su upisani na istu razinu studija drugi put.

Na natječaj se ne mogu javiti ni sudenti koji iduće godine upisuju mirovanje, kao ni studenti koji su ostvarili manje od 18 ECTS bodova u akademskoj godini prijave na natječaj ili manje od 40 ECTS-a po godini studiranja.

Oprezno s dokumentima

Studenti obavezno moraju dostaviti sljedeće dokumente:
– Ispunjenu i potpisanu prijavu e – molbu (OBRAZAC „A“ i Izjavu o članovima obitelji)
– Ovjereni OBRAZAC “B“ / OBRAZAC “C“ / OBRAZAC “D“ / OBRAZAC “E“ ovisno o vrsti studija i godini koja se upisuje (u zaglavlju svakog obrasca piše kome je namijenjen)
– Ovjereni prijepis ocjena svih položenih ispita na studiju i stečen broj ECTS bodova – dostavljaju svi studenti, osim brucoša.
– Uvjerenje o prebivalištu za studenta podnositelja zahtjeva (ne starije od šest mjeseci)
– Potpisanu Izjavu o prihvaćanju uvjeta natječaja
– Ispunjeni Popis dokumenata

Brucoši pak dostavljaju OBRAZAC „F“, što je detaljno pojašnjeno u samom natječaju.

Ovisno o kategoriji u kojoj se natječu, studenti mogu ostvariti i dodatne bodove na natječaju i za to je potrebno uz temeljnu slati i dodatnu dokumentaciju, a o kojim je sve dokumentima riječ detaljno možete proučiti u samom dokumentu natječaja ispod ovih redaka.

Dostupni i za informacije

Sve informacije u vezi Natječaja, kažu iz SC-a, mogu se dobiti na telefon broj 099 492 5801 i 099 529 4403 svaki radni dan
od 09.00 do 15.00 sati ili na email: [email protected]. Međutim, studente upućuju da prije toga pažljivo pročitaju Pravilnik, Natječaj i dokument „Pojašnjenja i dokumenti potrebni za ostvarivanje bodova“ te se striktno pridržavaju odredbi, jer će svaki nedostatak u predanoj dokumentaciji značiti i neostvarivanje bodova po pojedinim točkama Natječaja ili neuvrštavanje u rang listu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.46 KB]

Ako vam se dokument ne učitava osvježite stranicu.

Svu dokumentaciju o detaljima natječaja, kao i potrebne obrasce, studenti mogu pronaći na stranicama riječkog SC-a.