Pretraga

Raspisan natječaj za sufinanciranje studentskih programa u Zagrebu za 2021. godinu

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu otvorio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 2021. godini. Financirat će se programi u šest kategorija, studenti se na natječaj javljaju online putem, a isti je otvoren do 12. travnja.

Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

– Raspisan je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2021. Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu. U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu, priopćeno je sa Sveučilišta u Zagrebu.

Sredstva se dodjeljuju u šest kategorija: za znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstvene i stručne skupove i događanja, kulturna zbivanja i programi/izvedbena umjetnost, studentskim medijima, za sportske aktivnosti te za studentske znanstvene programe.

U natječaju se navodi i da se neće sufinancirati sljedeće:

  • Programi udruga i studentskih zborova sastavnica koje nisu upisane u Upisniku studentskih organizacija Sveučilišta u Zagrebu, programi strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj (imaju zasebnu stavku u Državnom proračunu)
  • Programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na volonterskom radu
  • Studentske brucošijade i zabave; odlazak na stručne prakse i stručne sportske događaje u okviru nastave; nabava tehničke, sportske i informatičke opreme; odlazak na stručnu/ terensku nastavu u okviru izvedbenog plana nastavnih aktivnosti; odlazak na sportske turnire (natjecanja); predviđene novčane nagrade koje se dodjeljuju u sklopu programa.

Studenti se na natječaj javljaju putem online aplikacije na poveznici. Uz unos podataka o programu i osobnih podataka, potrebna je i pravilna financijska konstrukcija sa svim pravilno učitanim dokazima prihoda i rashoda
Studenti moraju priložiti i rješenje o upisu u Upisnik studentskih organizacija Sveučilišta u Zagrebu za
udruge i studentske zborove sastavnica, te na kraju potvrditi svoju prijavu. Što još čini obaveznu i dodatnu dokumentaciju, te detaljnije korake vezane uz prijavu možete doznati u samom tekstu natječaja, OVDJE.

Prijave na natječaj primaju se do 12. travnja u 11:59, a iz Zbora napominju kako se programi bez učitanih traženih podataka i nepotpune prijave neće se razmatrati. Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranicama Sveučilišta u Zagrebu i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.