Pretraga

SC Zagreb objavio koje će studentske projekte financirati, najviši dodjeljeni iznos čak 161.190 kuna

A- A+

Studentski centar u Zagrebu otvorio je u svibnju treći javni poziv kojim se studentima za provedbu projekata dodjeljuje milijun kuna. Rezultati tog javnog poziva su objavljeni ovih dana. Financira se ukupno 49 studentskih projekata, s tim da je najveći dodijeljeni iznos čak 161.190 kuna.

studentski centar zagreb

SC Zagreb| foto: Ivan Božić; srednja.hr

U svibnju ove godine SC u Zagrebu otvorio je treći javni poziv za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima. Javnim pozivom dodjeljivalo se čak milijun kuna.

Ukupno se njime financira 49 projekata. Slično kao i kod prijašnjih poziva, najveća sredstva dobiva Zagrebački sveučilišni športski savez. Za projekt Healthy Campus Zagreb odobreno im je čak 161.190 kuna. Drugi najveći dodijeljeni iznos je za ‘razvoj web aplikacije’, a dobila ga je studentica Mihaela Mihalec. Ukupno 35 prijavljenih projekata nije dobilo nikakva sredstva, a popis svih dobitnika i onih kojima sredstva nisu odobrena možete pronaći ispod teksta.

Podsjetimo, prema Zakonu o obavljanju studentskih poslova, 0,5% neto iznosa naknade studenata za obavljanje poslova poslodavci uplaćuju u svrhu financiranja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima. Ta sredstva onda studentski centri dodjeljuju studentima putem javnog poziva.

Napomena: ako vam dokument u nastavku nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.52 MB]