Pretraga

Stanarki Šare docimerice priredile iznenađenje: U kupaonici ju dočekao poklon uz simpatičnu poruku

A- A+

Iako će u fokus možda češće doći priča o nepovoljnim odnosima među docimerima u studentskim, ovo nije jedna takva. Štoviše, ova vas možda uvjeri da umjesto života u privatnom smještaju odaberete onaj u studentskom domu, ako za njega imate uvjete. Jednu stanarku doma ‘Ante Starčević’ jako su lijepom gestom iznenadile docimerice koje su preselile u drugi dom. U kupaonici koju dijele dočekao ju je buket i simpatična oproštajna poruka.

Privatna fotografija

– Prošli četvrtak sam se uselila u novu sobu u studentskom domu Ante Starčević. Odmah sam upoznala docimericu Doroteu s kojom sam pričala o domskom životu, studiju te svom kratkom Erasmus studiranju u Poljskoj koje je bilo mnogo drugačije od očekivanog te kako bih svoje Erasmus iskustvo željela ponoviti. Također smo popričale o domskim sobama s obzirom na to da su ona i njena cimerica imale problem s domskom sobom te su podnijele zahtjev za premještaj na studentski dom Cvjetno naselje. S obzirom na trenutno spuštanje bodovne granice za smještaj u studentskom domu, očekivale su da će uskoro biti obaviještene za premještaj, započinje priču studentica Anamaria s Ekonomskog fakulteta.

U narednim danima dani su joj preletjeli uz mnogobrojne obaveze i nije baš boravila u domskoj sobi, pa drugu docimericu, osim jednom u prolazu, nije uspjela upoznati.

Izdvojeni članak

Želiš biti dobar sustanar? Uz ovih 28 stvari postat ćeš san svakog cimera

– Nakon dužeg izležavanja u srijedu ustala sam kako bih obavila jutarnju rutinu. Prva postaja za to je bila kupaonica. Kada sam otvorila vrata kupaonice ugledala sam buket predivni bijelih ljiljana za koje sam mislila da nisu moji već da ih je jedna docimerica slučajno ostavila tamo i zaboravila uzeti. Nakon toga sam opazila bilježnicu s porukom na vodokotliću koja me je jako razveselila, kaže nam Anamaria.

U poruci koju potpisuju Dorotea i Ana piše kako su tog dana preselile na Cvjetno, a dan prije bile su u žurbi te su joj zaboravile javiti da iseljavaju pa su joj za ispriku poklonile bilježnicu. Na kraju poruke Anamariji su zaželjele uspjeh u studiranju i daljnjem životu te da uspije ponoviti odlazak na Erasmus.

– Oduševljena ovom gestom odmah sam uslikala buket i poruku i proslijedila svojim prijateljima i obitelji.Htjela sam zahvaliti i svojim docimericama, ali ih nisam mogla pronaći na Facebooku jer sam znala samo njihova imena pa sam objavila sliku na Facebook grupi od studentskom doma ‘Ante Starčević’ nadajući da će vidjeti moju objavu zahvale. Kasnije ih je jedna djevojka označila u komentar pa sam imale prilike i osobno im se zahvaliti, otkriva za kraj Anamaria.