Pretraga

Stigli rezultati natječaja za Erasmus razmjenu u Splitu: Provjerite jeste li među studentima kojima je odobrena

A- A+

Sveučilište u Zagrebu donijelo je odluku o odabiru kandidata za mobilnost u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ za ljetni semestar ove akademske godine. Razmjena i financijska potpora odobrena je za ukupno 31 kandidata.

Povjerenstvo za rangiranje kandidata u okviru programa Erasmus+ na Sveučilištu u Splitu donijelo je odluku o tome kako su svi kandidati prijavljeni na natječaj za razmjenu zadovoljili uvjete, te je razmjena odobrena za 31 studenta.

Izdvojeni članak

Ako se dvoumite oko odlaska na Erasmus, nakon Nikolinine priče više nećete

– Broj mjeseci odobren ovom Odlukom je neobvezujući, financirat će se isključivo dani od početka do kraja trajanja obaveza na inozemnom sveučilištu, što će biti ugovoreno Ugovorom o financijskoj potpori koji će student sklopiti sa Sveučilištem, a sve u okvirima financijske potpore koju je Agencija za mobilnost i programe EU dodijelila Sveučilištu u Splitu, stoji u odluci.

Najviše kandidata na razmjenu putuje sa splitskog Ekonomskog fakulteta i Umjetničke akademije, a jeste li vi među onima kojima je razmjena odobrena, provjerite u dokumentu nastavku.

[scribd id=364500709 key=key-XVNIwLWEakCZyhrV33RG mode=scroll]