Pretraga

Stigli rezultati potpora za studente podstanare u Zagrebu: Pogledajte jeste li na listi dobitnika

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je listu studenata koji su dobili jednokratnu subvenciju za privatni smještaj, a nisu ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu. Tako je potporu od 248,86 eura jednokratno dobilo 288 studenata koji do 24. veljače trebaju potpisati ugovor.

stanarina_subvencija

Foto: srednja.hr/Pixabay

Studentski centar u Zagrebu objavio je popis studenata koji su ostvarilo pravo na potporu u privatnom smještaju na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Na natječaj se ukupno odazvalo 414 studenata, a jednokratnu potporu od 248,86 eura ostvarilo je njih 288.

Svi studenti koji su ostvarilo pravo na subvenciju trebat će potpisati ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom u Zagrebu. Studenti to trebaju napraviti od 7. do 24. veljače u Poslovnici za smještaj, Savska cesta 25, svaki radni dan od 8 do 15 sati. Oni koji ne potpišu ugovor u navedenom terminu neće dobiti subvenciju i smatrat će se da su odustali od potpore.

Izdvojeni članak
novac_euro

U još jednom velikom gradu dodjeljuje se potpora studentima podstanarima, pogledajte kako se prijaviti

Podsjetimo, Središnji državni ured za demografiju i mlade subvencionira troškove stanovanja redovitih studenata kod privatnih stanodavaca koji se, unatoč ispunjenim uvjetima, nalaze na listi čekanja za subvencionirano stanovanje. Potpore će se, osim u Zagrebu, dati studentima koji studiraju u Splitu, Rijeci, Puli, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici i Bjelovaru. U ostalim gradovima nije bilo studenata koji nisu ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu.

U nastavku možete vidjeti listu studenata koji su ostvarili pravo na jednokratnu subvenciju, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab