Pretraga

Studenti, ovo je za vas: U zamjenu za malo kreativnosti možete osvojiti tisuću eura

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dizajn novog vizualnog identiteta. Traže kreativnost i predstavljanje originalnog rješenja koje odražava identitet, vrijednosti i prepoznatljivost. Zainteresirani se mogu prijaviti do 15. siječnja, a nagrada za pobjednički rad je tisuću eura.

grafički dizajn

Grafički dizajn | foto: Unsplash

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za izbor novog idejnog i vizualnog rješenja koji će koristiti na različitim platformama i u medijima. Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani, a svaki pojedinac može prijaviti najviše dva potpuna rješenja.

Zainteresirani trebaju dostaviti logotip i primjere adaptacija na društvene mreže

– Svi zainteresirani prijavitelji ne trebaju dokazivati svoj profesionalni status, reputaciju ili iskustvo. Prijavitelj rada koji se odabere kao konačni, pobjednički, bit će nagrađen neto iznosom od 1.000,00 eura, stoji u natječaju.

Studentski zbor traži prepoznatljivo, moderno i relevantno rješenja za studentsku publiku, da bude prepoznatljiv u studentskoj populaciji te da bude prilagodljiv različitim formatima. U sklopu prijave zainteresirani trebaju dostaviti logotip, odnosno znak-logotip, odnos prijedloga logotipa s postojećim znakom Sveučilišta u Zagrebu, primjer adaptacije logotipa za različite sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, primjer primjene logotipa i znaka na promotivne materijale, na objave za društvene mreže i na internetsku stranicu. Također, prijavitelji trebaju dostaviti primjer primjene identiteta na formalne digitalne i tiskane materijale, potpisanu privolu za obradu osobnih podataka i potpisanu izjavu o odricanju prava.

Izdvojeni članak
novi studentski zbor sveučlišta u zagrebu

Studenti dobili obećanje: Nova menza u Zagrebu trebala bi se otvoriti početkom siječnja

Prijave se vrše online

Na natječaj se zainteresirani mogu prijaviti do ponedjeljka 15. siječnja 2024. u 12 sati. Prijavljuje se na e-mail [email protected] s naslovom ‘Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta SZZG’. U poruci e-pošte prijavitelj treba navesti, ako je fizički subjekt, svoje ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj mobitela, trenutnu razinu obrazovanja koju pohađa i naziv ustanove u kojoj se obrazuje ako je primjenjivo ili ako je pravni subjekt pravno ime subjekta, OIB subjekta, adresa sjedišta, ime i prezime kontakt osobe, e-adresu i broj mobitela kontakt osobe.

– Dokumentacija se predaje u ZIP formatu, a zbog ograničenja e-pošte preporuča se korištenje besplatnog WeTransfer alata te dostavu poveznice za preuzimanje navedene dokumentacije. Povjerenstvo sastavljeno od pet članova vršit će formalnu verifikaciju jesu li pristigli radovi u skladu s uvjetima ovog Natječaja te će odabrati tri rješenja koja udovoljavaju svim navedenim kriterijima, piše u natječaju.

Sve detalje o natječaju možete pronaći ovdje. Podsjetimo, nedavno su u našem podcastu sudjelovale predstavnice novog saziva Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Otkrile su nam da su dobile obećanje da će se nova menza u Novom Zagrebu otvoriti početkom siječnja, objasnile su što će im biti cilj u mandatu i zalažu li se za povećanje cijena u menzi s ciljem kvalitetnije prehrane. Podcast možete pogledati na YouTubeu ili Spotifyu ispod.