Pretraga

Studenti su ovo čekali godinama: Zagrebački faks otvorio posebnu garderobu za njih, ima 230 ormarića

A- A+

Studenti Veterinarskog fakulteta u Zagrebu više neće morati brinuti oko toga gdje ostaviti stvari. Na fakultetu je nakon niza godina iščekivanja otvorena studentska garderoba.

Na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu otvorena je garderoba za studente

Na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu otvorena je garderoba za studente | foto: Facebook

Izvrsne vijesti za studente Veterinarskog fakulteta u Zagrebu – nakon godina iščekivanja konačno su dobili svoju garderobu.

– Na Veterinarskom Fakultetu otvoren novi garderobni prostor za studente! 28. veljače 2023. godine u 10 sati, u prisustvu dekanskog kolegija i predstavnika studenata i studentskih udruga koje na Fakultetu djeluju, dekan prof. dr. sc. Marko Samardžija na prigodan način otvorio je novi garderobni prostor namijenjen isključivo studentima i uručio im prve ključeve pripadajućih garderobnih ormarića, stoji u objavi Veterinarskog fakulteta na Facebooku uz fotografije nove garderobe.

Garderoba za studente Veterinarskog smještena je u podrumskom dijelu glavne zgrade fakulteta, a studentima trenutno dostupno ukupno 230 metalnih garderobnih ormarića.

U komentarima na ovu objavu javio se i jedan bivši student, koji je izrazio veliko zadovoljstvo ovim potezom novog dekana, budući da su studenti na ovo čekali od ’80-ih godina. Prisjetio se kako nisu imali mjesto za ostavljati stvari pa im je ususret često izlazila teta s porte, a kasnije su i sami studenti uspjeli organizirati nešto prostora u podrumu Anatomije. Takve ‘muke’ novije generacije sada više neće imati.