Pretraga

Studentica otkrila kako se svaki pravi student priprema za ispit: ‘Kuhala sam carbonaru…’

Naša novinarka Ana u najnovijoj je epizodi redakcija podcasta otkrila kako se pripremala za svoj nedavni ispit. Bolje rečeno, što je sve radila samo kako ne bi učila. Bilo je tu svega, od carbonare, wellnessa, a uključuje i jednu knjigu o kojoj ovih dana bruji cijeli svijet.

djevojka uči za ispit

Ilustracija: Pexels

U desetoj epizodi redakcija podcasta naši novinari Duje, Ana Hrvoje podijelili su kako se oni pripremaju za ispite. Od toga kako vode bilješke, kako čitaju s razumijevanjem, što uključuje učenje, a što ponavljanje za ispit; rade li to sami ili u grupi, naglas ili utiho, sve to možete vidjeti u najnovijoj epizodi.

Ana je ispričala kako se ona pripremala za svoj ispit. Bolje rečeno, što je sve činila noć prije sve kako ne bi uzela knjigu i učila. Uključuje to sve, od hrane do wellnessa, no – spoiler alert – uključuje i jednu knjigu.

– Danas imam ispit. Kao svaki pravi student, koji nije brucoš, odlučila sam ignorirati sve obaveze i posvetiti se bitnima stvarima. Tako sam sinoć, ono u 9 navečer, kuhala carbonaru. Čitala sam jednu vrlo zanimljivu i poučnu knjigu koja će mi, vjerujem, koristiti tijekom studija, a to je autobiografija princa Harryja, kazala je.

@srednja_hr I opet nekako prođeš ispit 😅 Cijeli podcast o tome kako su se naš bivši student, brucoš i iskusna studentica pripremali za ispite poslušajte na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #ispit #rokovi #ispitnirokovi #faks #fakultet #student #studiranje #studentslife #studentsbelike #ucenje #fyp #foryoupage #foryou ♬ Clumsy Pirate – Alexander Smith & Mark Fabian

Kako studira engleski jezik i književnost, ovo je ‘the best of both worlds’, zaključila je Ana.

– Onda sam odlučila raditi neke stvari za posao koje su definitivno mogle čekati do danas. I onda sam imala spa day. Legla sam u 2, but I’m fine, I’m ok, I’m ok. Predviđam nervni slom danas navečer kad shvatim, aha, ja stvarno nisam ništa napravila, rekla je kroz smijeh Ana.

Cijelu epizodu redakcija podcasta o tome kako učimo za ispite pogledajte u videu ispod.