Pretraga

Studentima drugog najvećeg sveučilišta dijeli se 750.000 kn za projekte, provjerite kako do novca

A- A+

Zakon o obavljanju studentskih poslova nalaže da 0,5% neto iznosa naknade studenata za obavljanje poslova poslodavci uplaćuju u svrhu financiranja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima. Studentski centar u Splitu otvorio je poziv za financiranje studentskih projekata kojima se temeljem spomenutog propisa dodjeljuje 750.000 kuna.

stipendija

Ilustracija: pixabay/unsplash

Studenti koji studiraju na Sveučilištu u Splitu kao i njihove organizacije mogu se prijaviti na natječaj Studentskog centra Split kojim se za studentske aktivnosti i projekte dijeli 750.000 kuna. Riječ je o sredstvima od posredovanja pri zapošljavanju studenata, a koja se, prema Zakonu o obavljanju studentskih poslova, trebaju uložiti u projekte iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima.

Na javni poziv mogu se prijaviti studenti koji studiraju na Sveučilištu u Splitu i imaju aktivno članstvo u student servisu za tekuću akademsku godinu. Mogu se prijaviti i studentske zborovi sastavnica koji djeluju na području Sveučilišta u Splitu ili druga organizacija studenata, neovisno o obliku organiziranja, koja djeluje na Sveučilištu u Splitu te studentske udruge ako djeluju pri Sveučilištu u Splitu i upisane u registar udruga Sveučilišta, stoji u javnom pozivu.

Rok za podnošenje prijava na poziv je zaključno do 27. prosinca 2022. godine, a prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se isključivo putem e-maila na adresu elektroničke pošte [email protected].

Sve obrasce potrebne za prijavu možete pronaći ovdje, a detaljno uvjete prijave možete proučiti u javnom pozivu u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab