Pretraga

Studentski izbori u ovom gradu bit će online: Studenti će dobiti poveznicu, kandidature još traju

A- A+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je dopunske izbore za članove tamošnjeg studentskog zbora. Izbori će biti 10. i 11. lipnja online, putem studentskog intraneta. Sada se bira 13 predstavnika, a kandidature još traju.

Novi paviljon Studentskog doma Pula. Foto: Ivor Kruljac/Srednja.hr

Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli Marinko Škare raspisao je dopunske izbore za članove tamošnjeg Studentskog zbora. Izbori će biti 10. i 11. lipnja 2024. godine putem UNIPU studentskog intraneta.

– Poveznica s anketom za glasanje biti će naknadno objavljena na oglasnim pločama sastavnica i novostima sveučilišta. U izborima za Studentski zbor na razini Sveučilišta imaju pravo sudjelovati svi studenti Sveučilišta, dok na razini sastavnice imaju pravo sudjelovati svi studenti sastavnice. U Studentski zbor bira se 13 predstavnika i to: pet predstavnika zajedničke liste Sveučilišta i po jedan predstavnik sastavnica u nastavku; Fakultet informatike u Puli, Fakultet prirodnih znanosti u Puli, Medicinski fakultet u Puli, Fakultet ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ u Puli, Tehnički fakultet u Puli, Fakultet odgojnih i obrazovnih znanosti u Puli, Filozofski fakultet u Puli i Muzička akademija, poručili su sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Izdvojeni članak
berislav žužić, predsjednik hrvatskog studentskog zbora

Predstavnik svih hrvatskih studenata najavio promjene u izborima za zbor: Ima rješenje i za bolje menze

Rok za kandidature je 27. svibnja. Inače, ovo nisu jedini studentski izbori u Hrvatskoj koji se provode online. U Rijeci su se prvi online izbori održali 2020. tijekom koronavirusa, a izbore su online održali i 2022. godine. Cijeli natječaj za studentske izbore možete pročitati ispod. Ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab