Pretraga

Studentski zbor u Zagrebu objavio natječaj za sufinanciranje studentskih programa

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je ovogodišnji Natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2019. godinu u šest kategorija. Ukupan iznos sredstava nije objavljen, a bit će, kako je pojašnjeno u pravilniku, po završetku vrednovanja programa prijavljenih na natječaj. Brucošijade i studentske zabave ovim se natječajem ne vrednuju.

Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

Studenti Sveučilišta u Zagrebu imaju priliku prijaviti se za sufinanciranje svog studentskog programa, ako on pripada u neku od navedenih kategorija:

1. znanstvene i sportske studentske manifestacije (organizacija i odlazak na humanijadu, primatijadu, ekonomijadu i sl.)
2. znanstveni i stručni skupovi i događanja (grupni odlasci na natjecanja, simulacije, moot court, konferencije, skupovi i sl.)
3. kulturna zbivanja i projekti / izvedbena umjetnost
4. studentski mediji
5. športske aktivnosti (pojedinac nema pravo prijave sportskoga turnira)
6. studentski znanstveni projekti

Izdvojeni članak

Poznati svi rezultati izbora: Evo tko su novi studentski predstavnici

Programi se financiraju putem natječaja koji je raspisao Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, a koji je otvoren od 4. travnja 2019. do 18. travnja 2019. do 11.59 sati. Pravo sudjelovanja imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu (pojedinci), studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu, a moguće je prijaviti i više programa. Prijave se vrše putem aplikacije na ovoj poveznici.

U natječaju je izričito naglašeno kako se neće sufinancirati programi udruga i zborova koje nisu upisane u Upisnik studentskih organizacija Sveučilišta u Zagrebu, programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti, brucošijade i zabave, odlasci na sportske turnire i slično.

Ukupan iznos sredstava koja se dodjeljuju nije objavljen, a proračun se donosi, kako je pojašnjeno u pravilniku, po završetku vrednovanja programa prijavljenih na natječaj. Lani je putem istog natječaja raspodijeljeno 1.163.649,41 kuna.

Kako se prijaviti na ovaj natječaj i koju je dokumentaciju potrebno podnijeti na natječaju Studentskog zbora, možete vidjeti u tekstu natječaja u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download