Pretraga

Sveučilište otvorilo drugi i treći rok upisa na fakultete: Provjerite gdje još ima mjesta

A- A+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je natječaj za dva jesenska upisna roka na svojim fakultetima. Drugi upisni rok traje do 18. rujna, a upisi započinju dan kasnije. Ostane li slobodnih mjesta i nakon toga, provest će i treći upisni rok koji će započeti već 19. rujna. Kako bi budućim studentima olakšali odabir, Sveučilište je objavilo na kojim studijima još uvijek ima mjesta.

sveučilište u puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je natječaj za jesenske, odnosno druge i treće upisne rokove na svojim fakultetima | Foto: Sveučilište u Puli

Još uvijek nije kasno za sve koji su propustili prvi rok upisa na faks ili su u međuvremenu promijenili svoje obrazovne ambicije. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli najavilo je upise u drugom i trećem upisnom roku, a objavili su i broj slobodnih mjesta po studijima njihovih fakulteta.

Prijave na studije u drugom upisnom roku traju do 18. rujna u 13:59, a vrše se preko stranice Postani student. Upisi kreću dan kasnije, od 19. rujna, prema uputama i rasporedu koji će naknadno biti objavljen na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Ukoliko i nakon drugog upisnog roka bude slobodnih mjesta, prijave za treći rok odvijat će se od 19. do 24. rujna, a upisi od 26. do 29. rujna 2023. godine. Informacije o broju dostupnih mjesta bit će objavljene nakon drugog upisnog roka.

Ove fakultete još uvijek stignete upisati

Nakon srpanjskog upisnog roka, najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Taj faks upisuje još 311 studenata, a od toga su 42 mjesta namijenjena za online studij Primijenjene ekonomije. Najmanje je, pak, mjesta ostalo Fakultetu prirodnih znanosti, samo njih 9.

Sveučilište u Puli objavilo je koliko je mjesta ostalo na svim njihovim fakultetima:

  • Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ – 311  mjesta (od toga 42 za on-line studij Primijenjena ekonomija)
  • Filozofski fakultet u Puli – 109 mjesta
  • Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti – 69 mjesta
  • Muzička akademija u Puli – 14 mjesta
  • Fakultet informatike u Puli – mjesta 50 (od toga 11 za on-line studij Informatike)
  • Tehnički fakultet u Puli – 75 mjesta (sveučilišni studij), 29 mjesta (stručni studij)
  • Fakultet prirodnih znanosti – 9 mjesta
  • Medicinski fakultet – 49 mjesta
  • Dizajn i audiovizualne komunikacije – 18 mjesta

U dokumentu niže možete vidjeti detaljan raspored slobodnih mjesta po studijima. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Kako se prijaviti na studij u jesenskom roku?

Posjetite službenu mrežnu stranicu Sveučilišta u Puli i pročitajte Natječaj za upise u akademsku godinu 2023./2024. Osim toga, možete i nazvati Ured za studente, akademska pitanja i personalizirano učenje na brojeve telefona: 052/377-006, 377-010 i 377-043, kako biste dobili više informacija o postupku prijave, potrebnoj dokumentaciji i uvjetima upisa.

– Otvorite vrata svojoj akademskoj budućnosti i postanite dio Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, poručili su svojim budućim studentima sa pulskog Sveučilišta.

Više o studentskom životu u Puli i izrazima koje morate znati ako dolazite u Istru, doznajte u ovom tekstu.