Pretraga

Veliki interes maturanata za TVZ, provjerite gdje je još ostalo mjesta

A- A+

Jesenski upisni rok na studije sve je bliži, a kvote na pojedinim programima se smanjuju. Prema podacima AZVO-a, velik interes je među maturantima na ovom roku pobudilo Tehničko veleučilište u Zagrebu. Provjerite na kojim je studijima još ostalo mjesta!

Studenti TVZ-a | foto: TVZ

Agencija za visoko obrazovanje objavila je podatke o interesu maturanata i ostalih pristupnika mature za studijske programe na jesenskom upisnom roku. Među njima se ističe Tehničko veleučilište u Zagrebu, za čije je studijske programe ostalo još malo mjesta.

Na TVZ-u moguće je birati između šest preddiplomskih studija: Strojarstvo, Mehatronika, Graditeljstvo, Elektrotehnika, Računarstvo i Informatika. Svaki od studija izvodi se u redovnom i izvanrednom obliku.

Koliko je mjesta ostalo na pojedinom studiju, možete pogledati u tablici.

Podaci o interesu maturanata za studije na jesenskom upisnom roku na dan 8. rujan 2020 | izvor: AZVO

Na preddiplomskom studiju Računarstvo moguće je birati između smjerova Programsko inženjerstvo te Inženjerstvo računalnih sustava i mreža; na studiju Graditeljstvo moguće je na posljednjoj godini studija birati između smjerova Građevinsko poduzetništvo, Niskogradnja, Okoliš u graditeljstvu te Visokogradnja; na studiju Informatika moguće je birati između smjerova Elektroničko poslovanje, Informatički dizajn te Organizacija i informatizacija ureda.

Više o studijima možete pronaći na njihovom webu, a možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!

 

View this post on Instagram

 

Studij Graditeljstva na TVZ-u izvodi se, prateći razvoj i nove smjerove u graditeljstvu, već preko 50 godina. Graditeljstvo je moguće studirati na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Studij svojim programom udovoljava sve izraženijim zahtjevima poput podizanja energetske učinkovitosti, štednje energije, podizanja sigurnosti sustava od poplava, sprečavanje pojava klizišta i slično. Studij je tako namijenjen osobama koje žele razvijati svoje stvaralaštvo i raditi na originalnim projektima te se kontinuirano usavršavati. S dragocjenom tradicijom te kontinuiranim osuvremenjivanjem i uvođenjem novih sadržaja pa i novih usmjerenja, ovaj studij prati razvoj struke i priprema studente za rad odmah nakon završetka studija – i u budućnosti. Kvalitetu studija dokazuju mnogi završeni studenti svojim svakodnevnim radom. Više o studiju možete pronaći na našim stranicama, preko linka u opisu profila!

A post shared by TVZ (@tehnicko_veleuciliste_zagreb) on