Pretraga

Ured student servisa u velikom gradu radit će samo prvi i zadnji tjedan u mjesecu

A- A+

Nije neobično da Student servisi diljem Hrvatske skraćuju svoje radno vrijeme uoči blagdana i praznika, međutim riječki ured Student servisa u restoranu Indeks radit će samo prvog i posljednjeg tjedna u mjesecu. U nastavku pogledajte koje je novo radno vrijeme ureda i kojim će se tjednima raditi u nadolazećim mjesecima.

zgrada restorana Indeks u Rijeci

foto: screenshot Google Maps

Studentski centar Rijeka obavještava sve studente kako ured Student servisa u restoranu Indeks od veljače 2024. godine radi po drugačijem rasporedu nego inače. Naime, ured će raditi samo prvi i zadnji tjedan u mjesecu, odnosno prema rasporedu u nastavku.

Veljača

U ovom će mjesecu ured Student servisa raditi od ponedjeljka, 5. do petka, 9. veljače i od ponedjeljka, 26. veljače do petka, 1. ožujka.

Ožujak

Od idućeg mjeseca, radno vrijeme ureda bit će od 4. do 8. ožujka, i od 25. do 29. ožujka.

Travanj

U travnju će ovaj riječki Student servis raditi od 2. do 5. travnja te od 29. travnja do 4. svibnja.

Svibanj

Budući da je posljednji tjedan prošlog mjeseca preklapa s prvim tjednom svibnja, radno vrijeme u svibnju bit će također od 29. travnja do 4. svibnja, te od 27. do 31. svibnja.

Lipanj

Prvi radni tjedan ureda u šestom će mjesecu biti od 3. do 7. lipnja, a posljednji od 24. do 28. lipnja.

Riječki Student servis napominje kako sve dodatne informacije možete dobiti na šalterima Student servisa u Kampusu, u ulici Radmile Matejčić 5, telefonom na 051/584 528 i 051/ 584 529, ili e-mailom na adresi [email protected].