Pretraga

Veliki studentski centri traže studente koji će raditi za njih, satnica i do 40 kuna

A- A+

Početkom akademske godine objavljuje se sve više oglasa za studentske poslove. Traže se studenti za administrativne poslove, za rad u trgovinama ili pak u ugostiteljskim objektima. Tako su i tri velika studentska centra objavila da traže studente u svojim prostorima, a uglavnom se radi o ugostiteljskim i pomoćnim poslovima.

student servis

Studentski centar u Zagrebu | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Traženje studentskog posla može biti vrlo naporan i dugotrajan proces. U moru oglasa teško je pronaći posao koji će vam odgovarati. Ipak, studentske poslove nude i neki od studentskih centara. Tako studentski centri u Zagrebu, Splitu i Rijeci traže studente koji će raditi za njih, a satnica se proteže i do 40 kuna. Donosimo pregled poslova za svaki studentski centar i kako se prijaviti.

Studentski centar u Zagrebu

Želite li posao u skladištu ili u praonici suđa, takvu priliku nudi vam Studentski centar u Zagrebu u studentskom domu Stjepan Radić, Jarunska 2. Za redoviti rad bit ćete plaćeni 40 kuna po satu, početak rada je odmah i do daljnjeg, a radno je vrijeme osam sati. Zainteresirani se mogu javiti upravitelju P. J. Stjepan Radić na broj mobitela 091/4593-451.

Studentski centar u Splitu

Studentski centar u Splitu traži studente za poslove pomoćnog radnika i konobara. Satnica je za oba posla 32 kune. Posao pomoćnog radnika uključuje čišćenje i pospremanje prostora te pripremu i obradu namirnica, dok konobar radi u caffe baru ili u restoranu. Iz Centra naglašavaju da se radi o sigurnom i dobro plaćenom poslu za vrijeme akademske godine.

Prijavnicu možete ispuniti ovdje, a iz Centra mole da se ispuni što preciznije. Uz osobne podatke, trebate navesti i koliko dugo te koliko sati dnevno možete raditi, kada možete početi raditi i koliko dana tjedno možete izdvojiti za rad, posjedujete li važeću sanitarnu knjižicu te imate li iskustva za konobarski posao.

Izdvojeni članak

Poslodavci u Hrvatskoj vole vidjeti radno iskustvo, a to mogu biti i studentski poslovi

Studentski centar u Rijeci

Ovaj studentski centar traži više djelatnika na mjestu pomoćnih poslova u čišćenju i pranju prostora u Restoranima Indeks i Kampus. Radno vrijeme je po dogovoru, a satnica je 30 kuna. Rad nedjeljom, blagdanom i noću plaća se 45 kuna po satu. Putni trošak, smještaj i obrok nisu osigurani. Od studenata očekuje se rad u timu, točnost, urednost i fleksibilnost. Prijašnje iskustvo nije potrebno, a trošak izrade sanitarne iskaznice snosi poslodavac, ali nakon odrađenih 130 sati. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail adresu: [email protected].