Pretraga

Veliki studentski grad dobiva novu menzu: Studenti su upravo odabrali njeno ime i za to dobili nagradu

A- A+

Studenti stručnih studija u Kopilici u Splitu, dobivaju novu menzu. Tamošnji SC još je početkom svibnja organizirao akciju darivanja u kojoj su studenti mogli dati prijedloge naziva nove menze, a sada je pobjednik konačno i izabran. Menza će se zvati – ‘S.O.S’.

U sklopu Sveučilišnog odjela stručnih studija u Kopilici, splitski studenti dobivaju novu menzu. Kako nam je još u svibnju rekao ravnatelj SC-a Split, Ivan Žižić, u Kopilici studira nešto više od 2.000 studenata i dosadašnji prehrambeni prostor nije zadovoljavao njihove potrebe. Nova će menza, napomenuo je, imati 300 metara kvadratnih i 115 sjedećih mjesta.

Studentski Centar Split pokrenuo je i akciju darivanja na svojim društvenim mrežama, pozvavši studente da daju po dva prijedloga potencijalnog imena menze. Bilo je puno prijedloga, ali glavnu je nagradu osvojila studentica Nikolina Kelava, koja je predložila da se nova menza u Kopilici zove – S.O.S.

Izdvojeni članak

U velikom gradu otvara se nova menza, studenti mogu predlagati ime: Ovako će izgledati

– Naziv novog studentskog restorana se idealno uklapa u situacije iz studentskog života. Kad ti hitno treba kava u pauzama od predavanja ili jednostavno moraš nešto pregristi jer su te predavanja izmorila – S.O.S. stiže u pomoć, objavio je SC Split na svojem Facebooku.

Zbog svoga pobjedničkog prijedloga, Nikolina je dobila poklon bon od 100 eura u Tommyju. Drugo mjesto i električnu četkicu Dentelli osvojila je Josipa Matić s prijedlogom naziva Obid, dok je treće mjesto te poklon bon u Kauriju i Kruni Mode osvojila Karolina Sušić s prijedlogom naziva Kužina.

Kako bi nova menza u Kopilici trebala izgledati, pogledajte u našem tekstu na sljedećoj poveznici.