Pretraga

Veliki zagrebački faks organizira otvoreni dan za maturante: Predstavit će 39 studija koje nude

A- A+

Filozofski fakultet u Zagrebu u subotu 23. ožujka od 10 do 16 sati organizira otvoreni dan za maturante. Predstavit će se svaki odsjek na fakultetu, kao i studentske udruge. Maturanti će moći saznati informacije o svim studijskim programima u kratkim prezentacijama, a studenti će budućim kolegama dati savjete o nastavnicima, ispitima i studentskim aktivnostima.

Filozofski fakultet u Zagrebu | foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu nadolazeća subota 23. ožujka bit će posvećena maturantima i budućim studentima. Filozofski organizira otvoreni dan za maturante gdje će biti predstavljeni svi studijski programi u kratkim prezentacijama, a svoj štand imat će svaki odsjek i studentska udruga.

Izdvojeni članak

Maturanti na Filozofskom mogu upisati dva nova studija: U vrtu se zato sadi japanska trešnja

Maturanti će studente moći pitati o studijima, nastavnicima, ispitima

Tako će od deset do 16 sati nastavnici i studenti na promotivnim pultovima predstaviti svoje studijske grupe te odgovarati na pitanja maturanata. Maturante čekaju i nagradne igre te iznenađenja. Pojedinačno će se predstaviti 39 studijskih programa, a maturanti će se moći upoznati sa studentima koji djeluju u Studentskom zboru i Klubu studenata.

– Klub studenata Filozofskog fakulteta u svojim prostorima u auli Fakulteta, lijevo od ulaza, priprema za vas posebna iznenađenja pa i od svojih budućih kolegica i kolega možete iz prve ruke doznati sve što vas zanima o studijima, nastavnicima, ispitima, različitim studentskim aktivnostima. U Info centru u kojem rade studentice našega fakulteta, a koji se nalazi desno od ulaza u fakultetsku zgradu, možete i svakog radnog dana od 9 do 14 dobiti sve potrebne informacije. U subotu će Info centar biti otvoren od 10 do 16 sati, objasnili su s Filozofskog fakulteta na svojim internetskim stranicama.

dan otvorenih vrata ffzg

Dan otvorenih vrata FFZG u subotu 23. ožujka | foto: FFZG

‘Studenti za posudbu bit će u prizemlju Knjižnice i moći ćete kroz razgovor s njima prošetati cijelom zgradom Knjižnice’

U sklopu otvorenih vrata u Uredu za studente s invaliditetom maturanti će moći saznati sve o prednostima studiranja na Filozofskom fakultetu koji, kako tvrde, kontinuirano skrbi o svim svojim studentima s invaliditetom. Kako knjižnica Filozofskog ove godine slavi svoj 15. rođendan, organiziraju akciju ‘Posudi studenta i saznaj sve što te zanima o knjižnici’.

– Studenti za posudbu bit će u prizemlju Knjižnice i moći ćete kroz razgovor s njima prošetati cijelom zgradom Knjižnice. U suradnji s Odsjekom za informacijske i komunikacijske znanosti bit će dostupna i informativna digitalna igra kroz koju ćete moći upoznati povijest Filozofskog fakulteta te pronalaziti skriveno blago u Knjižnici. Pridružite nam se kako biste se upoznali s studijskih programa, istražili mogućnosti kombiniranja različitih studija, saznali sve o postupku upisa i zavirili u studentski život na našem fakultetu, poručili su maturantima s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.