Pretraga

Veliko sveučilište objavilo imena dobitnika stipendije od 1.800 eura, provjerite jeste li na listi

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate ovogodišnjeg natječaja za dodjelu stipendije za akademsku godinu 2023./2024.  Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu je 1.800 eura odnosno 150 eura mjesečno.

euri i centi

Foto: srednja.hr

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate ovogodišnjeg natječaja za dodjelu 137 stipendija za akademsku godinu 2023./2024. Kao i prošlih godina, stipendije su se dodjeljivale u dvije kategorije, a za svaku sastavnicu bio je predviđen određeni broj stipendije.

Iznos sveučilišnih stipendija u Splitu povećao se u odnosu na prošlu godinu, pa tako godišnje po studentu iznosi 1.800 eura, odnosno 150 eura mjesečno. Sveučilište je dobitnike obavijestilo da moraju obaviti jednu važnu radnju do 19. veljače.

– Mole se dobitnici (označeni zelenom bojom na rang listama) da do 19. veljače 2024. dostave IBAN broj računa u Ured za nastavu, Ruđera Boškovića 31- 5. kat ili da se jave na tel: 021/558-213, e-mail [email protected].

O načinu i terminu potpisivanja ugovora dobitnici će biti obaviješteni po isteku žalbenog roka, napominju iz Sveučilišta u Splitu.

Izdvojeni članak

Studenti, provjerite kako stojite: Krenuo je treći krug dodjele STEM stipendija

Naveli su i da studenti od danas (12. veljače) imaju 15 dana da upute žalbu na rezultate ako smatraju da im je prijava pogrešno bodovana. O žalbi odlučuje rektor Sveučilišta u Splitu. Žalba se izjavljuje neposredno (Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu, IV. kat), preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split ili elektroničkim putem s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu elektroničke pošte: [email protected].

U nastavku objavljujemo rang liste dobitnika u obje kategorije. Napominjemo da su dobitnici na listi označeni zelenom bojom te da osvježite stranicu ako vam dokument nije vidljiv.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab