Pretraga

Vjerovali ili ne, ovako je u petak i subotu izgledala večera u jednoj studentskoj menzi i bila je besplatna

A- A+

Vjerovali ili ne u fotogaleriji koju možete vidjeti ispod ovih redaka ne nalazi se neko vjenčanje ili sličan svečani događaj u kristalnoj dvorani nekog velikog i skupog hotela. Riječ je o menzi u sklopu Kampusa Studentskog centra u Splitu, a koja je poprimila ovo raskošno ruho zbog posebne večere dobrodošlice za brucoše. Oko 600 njih uživalo je besplatno u nešto drugačijem meniju, a atmosferu im je uljepšavala i glazba.

Nakon što je nedavno u SC-u Split održana humanitarna brucošijada, ondje su u velikoj menzi na Kampusu odlučili organizirati i svečanu večeru dobrodošlice za studente.

Oko 600 studenata uživali je besplatno u raskošnoj večeri

– Radi velikog interesa studenata održane su dvije večere, prva u petak, a druga u subotu. Preko 600 studenata besplatno je uživalo u gastronomskim delicijama Restorana Kampus, od dalmatinskog pršuta, sira, pašete od tunjevine i soparnika pa do trgane svinjetine, piletine u crvenom umaku, šarenih njoka u umakom od četiri vrste sira i fuža s tartufima i pršutom. Na ulasku ih je dočekao koktel dobrodošlice, a restoran je zaogrnut u svečano ruho. Okrugli stolovi, svijećnjaci, foto-kutak, lampice, rasvjeta, disko-kugla, glazba uživo i odlična ekipa, može li bolje za početak akademske godine?, piše u priopćenju SC-a u Splitu.

Ovo nije prva takva večera koju su organizirali za svoje studente, a sve je počelo prije par godina kada je SC Split organizirao svečanu večeru za Valentinovo, a onda za Dan žena te još nekoliko njih kroz godinu.

Izdvojeni članak

[FOTO] Moderne sobe, dnevni i menza od 500 mjesta: Otvoren novi studentski dom, stanarina je ‘paprena’

Neki su pronašli i nove prijatelje

Svakoga puta studenti su bili oduševljeni, a pozitivne reakcije nisu izostale niti ovoga puta.

– Ovo mi je prvi puta da sam nešto ovakvo vidjela i stvarno sam iznenađena, ne mogu opisati. Hrana je odlična, kao iz svatova, još i bolja, rekla je jedna studentica.

Večeri su prisustvovali i neki strani studenti.

– Hrana je odlična, okruženje je odlično, ljudi su odlični. Očekujem da ću se dobro zabaviti, upoznati nove ljude i jesti dobru hranu, rekao je jedan strani student.

Osim hrane, brucošima se svidjela i glazba te su vrlo pozitivnih dojmova oko organizacije.

– Predobro mi je, atmosfera je odlična, svi su raspoloženi, sjeli smo za stol s ljudima koje ni ne znamo, a sprijateljili smo se sa svima, svi su u dobrom raspoloženju, rekla je studentica u videu koji možete pogledati u nastavku.