Pretraga

Zagrebački faks osvanuo na TikToku: Već su prikupili 230.000 pregleda, predstavili i dekana

A- A+

Nedavno je svoj TikTok profil otvorio Kineziološki fakultet u Zagrebu. U svom prvom videozapisu predstavili su dekana, prodekanicu za nastavu i studente te prodekana za stručni studij. U sljedećim videozapisima govorili su o studijskim programima, a riječ su dali i brucošima. Trenutno imaju četiri videozapisa i oko 230.000 pregleda.

kif zagreb tiktok

Zagrebački KIF na TikToku | screenshot: TikTok

Kineziološki fakultet u Zagrebu otvorio je svoj TikTok profil. Do sada su objavili četiri videozapisa te su prikupili oko 230.000 pregleda. U svom prvom videozapisu predstavljaju dekana, prodekanicu za nastavu i studente te prodekana za stručni studij.

Dekan je u videozapisu pozvao studente da studiraju ovaj fakultet i rekao da se radi na izmjenama Pravilnika o studiranju kojim će se posebne pogodnosti dati vrhunskim sportašima. Prodekanica za studente kazala je da je njezina zadaća poticanje izvrsnosti i proaktivnosti kod studenata, osuvremenjivanje studijskih programa i razvijanje nastavničkih kompetencija. U drugom videozapisu brucoši otkrivaju svoje dojmove nakon dva mjeseca studiranja. Kao najteže predmete izdvojili su Povijest sporta i Atletiku. Atmosferu na fakultetu opisali su kao odličnu, bomba, ekstra i fenomenalno.

@kif.unizg U ovom videu detaljno je objašnjeno što sve možeš studirati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. 🎓 #fyp #foryou #kinezioloskifakultet #kif #kifzg #unizg #croatia #zagreb ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Treći videozapis daje uvid u fakultet koji se opisuje kao vrhovna vodeća obrazovna institucija za izobrazbu budućih profesora tjelesne i zdravstvene kulture, fitnes i kondicijskih trenera, kineziterapeuta te mnogih drugih usmjerenja. Naglasili su i da je fakultet snovan 1959. godine te da je to najmlađa sastavnica Sveučilišta. U četvrtom videozapisu govori se o smjerovima na Kineziološkom fakultetu. TikTok profil Kineziološkog trenutno broji 2.000 pratitelja i 15.000 lajkova.