Pretraga

Zagrebački faks seli na novu adresu i imaju veliku brucošijadu: ‘Obucite se kao najdraži likovi iz filma’

A- A+

Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu u narednom će periodu preseliti u novi prostor. Zgrada ALU-a oštećena je u potresu i kreće obnova pa će studenti predavanja pohađati u prostorijama Jadran Filma. Tim povodom studenti organiziraju brucošijadu.

Foto: Unsplash

Konačno je započela obnova mnogih visokoškolskih institucija oštećenih u zagrebačkom potresu 2020. godine. Među onima koji se obnavljaju je i zgrada Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, čiji će studenti, očekuje se sljedeće tri godine, nastavu pohađati u prostorima Jadran Filma u Dubravi.

Tom prigodom studenti organiziraju svojevrsnu zabavu useljenje, veliku brucošijadu upravo u prostoru Jadran Filma, a vrijeme radnje je 2. prosinca od 20 sati. Nastupit će Jovanka Broz Titunka, Robojebačina, Šuš, Lovci na jelene i DJ Femto. Ono što je zanimljivo i drugačije u odnosu na ostale brucošijade je poseban, prigodni dress code.

Izdvojeni članak

[FOTO+VIDEO] Organizirali smo brucošijadu: Još uvijek smo pod dojmom

– Obucite se kao svoji najdraži likovi iz filma: dođite se sjajiti kao Edward Cullen na suncu, pustite svoju unutarnju Hannah Montanu van, pravite se opaki kao Varla, budite kul bez da se trudite kao Neo i Trinity, nosite roza iako nije srijeda kao Mean Girls, stavite parfema koliko i James Bond, našminkajte se kao Frank N. Furter i dođite plesati kao Vincent i Mia ili Shrek i Fiona. Ili budite kutija kokica, kako želite, poručuju organizatori.

Karte za brucoše koštaju 20 kuna, za studente su po 30 kuna (isto toliko plaćaju i alumni ALU-a), a ostali ulaznicu plaćaju 50 kuna. Osim na dan brucošijade, mogu se nabaviti u prostorijama ALU-a u Ilici 85, u prostoru Jadran Filma, na porti na Jabukovcu i u Zamenhofovoj, na Arhitektonskom te na Grafičkom fakultetu. Novosti o događaju pratite putem Facebook eventa ovdje.