Pretraga

Zagrebačko Sveučilište objavilo prve rezultate Natječaja za Erasmus +

A- A+

Objavljeni su prvi rezultati Natječaja za Program Erasmus +, a konačna raspodjela mjesta će biti obznanjena u lipnju. Pogledajte tablicu sa studentima koji su odabrani.

Fakultetska povjerenstva su objavila prve liste rezultata Natječaja za Program Erasmus + za studijsku godinu 2014./2015.
Natječaj je objavljen u veljači ove godine, a studenti su se mogli prijaviti do 14. ožujka. Fakultetska povjerenstva su izradila rang liste studenata, a financijska potpora odobrena je na temelju istih. 

Konačna raspodjela u lipnju

Konačna raspodjela mjesta bit će objavljena u lipnju 2014. godine, nakon što Agencija za mobilnost i programe EU donese odluku o dodijeljenim sredstvima za zagrebačko Sveučilište.
Rezultati se mogu vidjeti na ovom linku u priloženim tablicama. Studenti kojima je odobrena financijska potpora u tablici su označeni plavom bojom te se za njih smatra da prihvaćaju stipendiju i razmjenu.

Izdvojeni članak

Švicarski studenti neće moći sudjelovati u programu Erasmus+ zbog Hrvatske

Oni kojima je odobrena ili uvjetno odobrena potpora za slabiji socioekonomski status označeni su zelenom bojom te se u slučaju odustanka mjesto dodjeljuje sljedećem student na listi.

Na temelju rezultata Natječaja studente koji su odabrani za financijsku potporu za zimski/ljetni semestar njihov će matični fakultet/akademija nominirati na ciljno sveučilište, a kopiju e-mail nominacije student će primiti na svoju e-mail adresu. Nakon nominacije studenti se trebaju samostalno prijaviti na ciljno sveučilište s cjelokupnom dokumentacijom u roku u kojem to ciljno sveučilište traži.

Makedonija i Turska još nisu sigurne

U trenutku objave rezultata ovog Natječaja još nije poznato sudjelovanje Makedonije i Turske, stoga su studenti za te ciljne zemlje su uvjetno odabrani. U slučaju da se sudjelovanje tih zemalja ne potvrdi do planiranog odlaska studenti neće moći ostvariti svoju mobilnost. Za te se studente izninimo neće smatrati da su odustali nakon roka.

Rezultate pogledajte ovdje.