Pretraga

Zbor fakulteta pokrenuo natječaj za financiranje studentskih projekata: Evo kako se prijaviti

A- A+

Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti raspolaže sa 700 eura koje stječe za obavljanje svoje djelatnosti iz sredstava Sveučilišta u Zagrebu. Nadolazećih troškova nemaju i sredstva moraju potrošiti do kraja veljače, stoga su objavili natječaj za financiranje studentskih projekata koji traje do 12. veljače u 12 sati.

Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaj za dodjelu 700 eura iz sredstava Sveučilišta.

– S obzirom da nemamo nadolazećih troškova i da se sredstva moraju potrošiti do kraja veljače, odlučili smo raspisati natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci našeg Fakulteta, napisali su u objavi na Instagramu.

Izdvojeni članak
fakultet političkih znanosti

Dok ih neki napuhavaju, FPZG smanjio upisne kvote: Dekan priča kako im se to, dugoročno, isplatilo

Natječaj traje do 12. veljače u 12 sati, a prijava koja se šalje na mail Studentskog zbora ([email protected]) mora sadržavati račun, opis programa i obrazloženje zašto bi SZFPZG trebao prihvatiti baš vašu molbu. Za provedbu natječaja bit će osnovano i tročlano povjerenstvo unutar Zbora, no niti jedan član ne može biti ujedno i član fakultetskih organizacija koje se mogu prijaviti na natječaj.

– Molimo sve koji se prijavljuju na natječaj da obavezno u prijavi prilože ponudu od dobavljača za koju traže financiranje te obavezno provjere može li taj dobavljač izdati e-račun koji će naknadno poslati ukoliko prijava bude prihvaćena, poručuju iz SZFPZG-a.