Pretraga

Želite studirati na nekom od zagrebačkih fakulteta? Imaju smotru, evo gdje i kada će biti ove godine

A- A+

Sveučilište u Zagrebu ovogodišnju će smotru organizirati na Zagrebačkom velesajmu, u istom periodu kad se tamo bude održavao Interliber. Uz predstavljanje fakseva budućim studentima, bit će i nekoliko panel diskusija, ali i priznanje za najuspješnije sudionike.

Interliber, Velesajam

Interliber 2021. na Zagrebačkom velesajmu
Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

Naše najveće i vodeće Sveučilište u Zagrebu organizira smotru. Održat će se od 10. do 12. studenog u Kongresnom centru pri Zagrebačkom velesajmu.

Predstavit će vam 34 fakulteta i akademije

Od četvrtka do subote u prostorima Kongresne dvorane i Zimskog vrta, zagrebački će se fakulteti i akademije, njih 34, predstaviti svojim budućim studentima. Sada je to već tradicija, budući da se fakulteti zagrebačkog sveučilišta na smotri predstavljaju 27. put zaredom.

Izdvojeni članak

Poznat datum održavanja popularnog sajma Interliber: Ove godine će ga svi moći posjetiti

Budući će studenti dobiti uvid u studijske programe, uvjete upisa, ali i u studentski život, standard, smještaj. Dobit će informacija, kako ističu iz rektorata, i o opremljenosti pojedinih fakultetima, kreativnim mjestima za zapošljavanje kao i drugim detaljima koji su mladima važni kad donose odluku što upisati.

– Kao i prethodnih godina, predstavnici fakulteta, studenti i profesori će na svojim izložbenim prostorima posjetitelje informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima te o studentskom životu u izravnom kontaktu sa zaposlenicima i studentima, kažu iz rektorata.

Izdvojeni članak

[FOTO+VIDEO] Održana inauguracija novog rektora Stjepana Lakušića: ‘Student je u središtu zajednice’

Najbolji će dobiti priznanje

Smotra će trajati tri dana, a uz predstavljanje pojedinih fakulteta i akademija, svatko u svom području, bit će održano i nekoliko panel diskusija. Tako će se, među ostalim, pričati o studentu u središtu i internacionalizaciji.

Studenti iz Indonezije predstavit će svoj projekt ‘batik’, a u jednom dijelu bit će dodijeljene i nagrade najuspješnijim sudionicima. Detaljniji raspored Smotre Sveučilišta u Zagrebu pogledajte u dokumentu ispod.

Napomena: ako vam se ne prikazuje, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab