Pretraga

Poznat datum održavanja popularnog sajma Interliber: Ove godine će ga svi moći posjetiti

A- A+

Na popularni međunarodni sajam knjiga, Interliber, prošle su godine mogli ući samo oni s COVID potvrdom ili negativnim testom. Ove godine to nije slučaj, pa ga mogu posjetiti svi od 8. do 13. studenog 2022. godine.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja čitanja, Interliber, 44. Međunarodni sajam knjige, održat će se na Zagrebačkom velesajmu u razdoblju od 8. do 13. studenog 2022. godine. Za razliku od prošle godine kada su na snazi bile COVID mjere, ove će ga moći posjetiti apsolutno svi, a ulaz je – besplatan.

Kako navode organizatori, nakladnici će na Zagrebačkom velesajmu predstaviti bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Počeo je Interliber, evo kako sajam izgleda pod epidemiološkim mjerama

Nakladnici zajedno s timom Interlibera surađuju na stvaranju nove lijepe priče, u čiju radnju će utkati bezbroj zanimljivih naslova, susrete s autorima te raznovrstan i kulturni program. Na Interliberu će tako svatko pronaći nešto za sebe, a kako se kaže, dobra je knjiga lijek za dušu.

Prošle smo godine posjetili Interliber i napravili smo veliku galeriju koju možete pogledati na sljedećoj poveznici. Posjetitelja je, unatoč strogim mjerama, bilo podosta, a još ih se više očekuje i ove godine, što ćemo i sami provjeriti.

Sve novosti dostupne su na službenoj stranici Interlibera i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.