Pretraga

Prilika koja se ne propušta: Klub mladih Split organizira besplatne tečajeve šest stranih jezika

A- A+

Klub mladih Split u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine, a na račun Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, organizira tečajeve za šest stranih jezika. Radi se o ruskom, turskom, talijanskom, francuskom, engleskom te španjolskom. Tečajevi su potpuno besplatni, a premda se može prijaviti bilo tko, organizator navodi da prednost imaju mlade osobe od 15 do 30 godina.

Prijave su obvezne i traju do 22. kolovoza, a prijaviti se možete na ovom linku, gdje vam između ostaloga stoje i termini poduke.

Izdvojeni članak

Test: Koliko stranih jezika poznajete?

– Klub mladih Split u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom „Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih“, kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti  o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine, navode iz Kluba mladih Split.

Požurite s prijavama jer je broj sudionika ograničen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap