Pretraga

Opljačkan Klub mladih u Splitu: Ukradena oprema u vrijednosti od preko 50.000 kuna

A- A+

Prije dva dana u večernjim satima opljačkane su prostorije Kluba mladih Split i ostalih udruga te tvrtki s kojima dijele prostor. Ukradena je većina tehničke opreme – računala, fotoaparati, projektori, monitori i drugo. Ukupna šteta procjenjuje se na više od 50.000 kuna. Jučer je o svemu obaviještena i policija koja je napravila očevid, a trenutno traga za počiniteljima.

Foto: Facebok stranica Kluba mladih Split

Izdvojeni članak

Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači – humanitarna biciklijada za sportsko uređenje Centra za odgoj i obrazovanje

Klub mladih Split i još nekoliko organizacija s kojima dijele prostor ostali su bez opreme u vrijednosti preko 50.000 kuna. Prije dva dana njihove su prostorije opljačkane, o svemu je obaviještena policija koja je jučer obavila očevid te trenutno traga za počiniteljima.

‘Niste oduzeli nama, oduzeli ste mladima, sramite se’

Povodom nemilog događaja, Klub mladih Split na svojoj je Facebook stranici objavio ovu vijest, kazavši kako će o razvoju policijske istrage izvijestiti javnost. Osim toga, ostavili su i poruku za počinitelje istaknuvši svoje razočaranje.

– Razočarani smo spoznajom da postoje osobe koje su u stanju opljačkati udrugu mladih koji se svojim angažmanom trude učiniti Split ljepšim i boljim mjestom za osobni i profesionalni razvoj mladih. Naš moto je ”budi promjena koju želiš vidit’ u Splitu” te ćemo i dalje nastaviti provoditi aktivnosti bez obzira na ukradenu opremu iako nam nedostatak iste uvelike otežava rad, a počiniteljima želimo poručiti da su ona lica koja su vidjeli na ploči dok su odnosili opremu, ona koja su godinama s ljubavlju i vizijom gradili ono što su oni iz pohlepnih razloga u jednoj noći oduzeli. Niste oduzeli nama, oduzeli ste mladima! Sramite se, napisali su na Facebooku.

Opljačkan Klub mladih u Splitu: Ukradena oprema u vrijednosti od preko 50.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap