Pretraga

Sudjelovanjem u natjecanju programera možete osvojiti radno mjesto u poznatoj tvrtki

A- A+

Otvorene su prijave za šesto izdanje studentskog natjecanja programiranju koje organizira tvrtka CROZ. CROZ Code Quest održat će se 27. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelji će se boriti za atraktivnu nagradu i/ili budući posao.

Foto: press

Najbolji programeri i ove će se godine imati prilike dokazati na natjecanju CROZ Code Quest, za koje se mogu prijaviti do 22. svibnja u podne. Iako je rok dug, broj mjesta je ograničen, pa organizatori poručuju da se javite što prije.

Izdvojeni članak

Mislite da ste dobar programer? Prijavite se na natjecanje i odmjerite snage s najboljima

U ovogodišnjem izdanju CROZ Code Questa natjecatelji će se vratiti u Srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji bot koji će osvojiti suparnički teritorij. Studentima borcima, koji će za svoja osvajanja koristiti tipkovnice, CROZ će uz vrijedne nagrade osigurati i super atmosferu. Prijaviti se mogu svi studenti, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova. 

Zainteresirani se prijavljuju slanjem životopisa na [email protected], a u e-mailu treba navesti ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planirate završiti studij te kratak opis programerskog iskustva. Ako se prijavljuje tim, potrebno je navesti spomenute podatke za sve članove, naziv tima te naznačiti kapetana. 

– Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je u želji da potaknemo kreativne, mlade programere koji su programirali iz vlastitog zadovoljstva da pokažu i testiraju svoje vještine kodiranja te razmijene iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i inovativan način. U tvrtki CROZ tražimo upravo takve pojedince – koji mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutačno zaposleno u CROZ-u, poručuju organizatori.