Pretraga

Krenula je treća runda našeg online kviza: Uključite se i osvojite mobitele

A- A+

Započela je treća runda našeg EU kviza! Uključite se na platformi kvizovi.srednja.hr, postavljajte pitanja i prikupljajte odgovore, jer na taj način možete osvojiti Poco mobitel u vrijednosti od 299 € i ulaznicu za pub kviz finale gdje je glavna nagrada u vrijednosti od 1.500 €. Treći krug natjecanja traje do 20. svibnja u 23:59 sati, a tema je znanost u Europskoj uniji.

eu kviz srednja.hr

Uključite se u naš EU kviz online i osigurajte mjesto u pub kviz finalu s Moranom Zibar | Foto: srednja.hr

Naš EU kviz prilika je da pokažete svoje znanje o Europskoj uniji, izbrusite kreativnost i zaradite vrijedne nagrade. Krenuo je treći krug s temom znanosti, a trajat će sve do 20. svibnja u ponoć.

Nagrađujemo korisnike čija pitanja prikupe najviše odgovora. Uz to, nagrađujemo i najkreativnije pitanje, a odabrat će ga Morana Zibar, lovkinja u kvizu Potjera.

Tri pobjednika osvojit će mobitel POCO X5 Pro 5G – 6+128 GB u vrijednosti od 299 €. Uz to, dobit će pozivnicu na pub kviz finale s Moranom Zibar koje organiziramo u Zagrebu, a gdje će moći osvojiti glavnu nagradu u iznosu od čak 1.500 €. Finale će se održati 29. svibnja u prostoru Bikers Beer Factoryja.

Pravilo #1: Pitanja postavljajte u pravu temu

Svaka runda ima temu, a tema treće runde je znanost u Europskoj uniji. Pitanja u trećoj rundi natjecanja postavljajte u temu #EUizbori2024 i podtemu #znanost.

Budite što kreativniji, jer po završetku prve runde Morana Zibar bira najkreativnije pitanje. Korisnik koji ga je osmislio osvaja Poco mobitel u vrijednosti od 299 €.

Treba li vam malo inspiracije, usmjerite se na poznata europska sveučilišta, izumitelje, znanstvenike i Nobelove nagrade koje su osvajali. Nema ograničenja dokle god se držite teme znanosti, stoga slobodno dajte mašti na volju.

Važno je znati da će svako pitanje prije objave biti pregledano i odobreno. Postavljajte ih u ispravnu temu i podtemu, jer se u suprotnom neće računati u natjecanju.

Pravilo #2: Skupite najviše odgovora na pitanja

Osim što tražimo kreativna pitanja, tražimo i korisnike na čija će pitanja najviše ljudi odgovarati. Korisnici čija pitanja u temi #EU izbori 2024 i podtemi #znanost prikupe najviše odgovora drugih korisnika, osvajaju nagrade.

To znači da što više pitanja postavite, imate više prilike za prikupiti najviše odgovora! Dva korisnika koja na završetku prve runde postave pitanja s najviše odgovora, osvajaju Poco mobitele u vrijednosti od 299 €.

Pravilo #3: Držite se rokova

Prva runda online kviza trajala je od 3. travnja u 00:00 sati do 15. travnja u 23:59 sati. Druga runda s temom okoliša održavala se od 16. travnja do 29. travnja.

Treća, aktualna runda na temu znanosti započela je danas, a trajat će do 20. svibnja u 23:59 sati.

Četvrta i posljednja runda s temom znanosti bit će od 22. svibnja do 16. lipnja. Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u navedenim periodima.

Pravilo #4: Osvojite ulaznicu za finale

Veliko pub kviz finale kojeg će voditi Morana Zibar održat će se 29. svibnja u Zagrebu, u prostoru Bikers Beer Factoryja. Pobjednici prve tri runde dobit će pozivnicu za sudjelovanje. Svi ostali koji žele sudjelovati, a nisu pobijedili na online kvizovima, moći će se prijaviti, no pobjednici će imati prednost.

Na EU pub kvizu odgovarat ćemo na zabavna pitanja o Europskoj uniji. Pobjednicima je osigurana glavna nagrada u vrijednosti od gotovo 1.500 €, a riječ je o pet POCO X5 Pro 5G – 6+128 mobitela u vrijednosti od 299 €!

Za drugo i treće mjesto, tu su utješne nagrade. Tim na drugom mjestu osvaja pet Amazfit Zepp E Onyx pametnih satova u vrijednosti od 133 €, a tim na trećem mjestu dobit će pet Redmi Buds 5 slušalica u vrijednosti od 49 €.

Top lista s korisnicima s najvećim brojem odgovora bit će postavljena na kvizovi.srednja.hr i na portalu srednja.hr.

Pozovite prijatelje da odgovaraju

Što više pitanja postavite, veće su šanse da nagrada ode baš vama. Uz to, na raspolaganju imate još jednu metodu kojom možete osigurati da prikupite najveći broj odgovora na postavljena pitanja.

Posjetite li profil bilo kojeg korisnika u sustavu kvizovi.srednja.hr, vidjet ćete plavi gumb na kojem piše ‘Odgovaraj na pitanja ovog korisnika‘. On se nalazi s donje desne strane ekrana ako sustavu pristupate na računalu, odnosno na dnu ekrana ako sustavu pristupate putem mobitela.

Ovu značajku možete iskoristiti u svoju korist. Pošaljite poveznicu na svoj profil prijateljima i uputite ih da odabirom tog gumba odgovore na pitanja koja ste postavili. Bodovi će rasti brzinom svjetlosti, kao i vaš rang na top listi.

EU kviz, kvizovi.srednja.hr

Gumb ‘Odgovaraj na pitanja ovog korisnika’ | Screenshot: srednja.hr


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti.

EU emblem

Tekst nagradnoj natječaja pronađite ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab