Pretraga

Na Erasmus mogu ići i nastavnici: Natječaj traje do kraja mjeseca

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Erasmus+ Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja, program Europske unije. Moguće se prijaviti do kraja ovoga mjeseca, a rezultati se očekuju u prvoj polovici srpnja, ovisno o tome koliko će prijava biti potrebno obraditi.

Foto: Unsplash

Erasmus nije rezerviran samo za studente. Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Erasmus+ Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru programa Ključne aktivnosti 1 (KA131) – Projekti mobilnosti za države članice EU-a i treće zemlje pridružene u programu u akademskoj godini 2024./2025.

Natječaj je raspisan za sljedeće aktivnosti

  • poučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH)
  • kombinirana aktivnost poučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).
Izdvojeni članak
III. gimnazija Osijek

Na Erasmus projekte s učenicima odlaze i nastavnici: ‘Kod njih su kantine u srednjim školama poput menzi’

Rok za prijavu

1. Za odlazno osoblje

Rok za online prijavu: petak,  31. svibnja 2024. u 12 sati.
U obzir će se uzimati isključivo prijave koje su podnijete online zaključno do 12 sati na naznačeni datum roka za prijavu.

2. Za dolazno nenastavno osoblje iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH

Rok za slanje prijavne dokumentacije za dolazne predavače iz stranih tvrtki/znanstvenih ustanova je 31. svibnja 2024. u 12 sati.
Sastavnice šalju prijave dolaznih predavača iz stranih tvrtki/znanstvenih ustanova Središnjem sveučilišnom uredu za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju Sveučilišta u Zagrebu na [email protected] zaključno do 31. svibnja 2024.

Rezultati stižu u srpnju

Realizacija mobilnosti u sklopu Natječaja moguća je u razdoblju od 1. listopada 2024. godine do 30. rujna 2025. godine, a sa Sveučilišta napominju da su moguće i dodatne financijske potpore za osobe s invaliditetom/specifičnim fizičkim, mentalnim ili zdravstvenim okolnostima te u slučaju visokih troškova putovanja

Projekcija objave prvih rezultata Natječaja planira se najranije u prvoj polovici srpnja 2024. godine, ovisno o broju pristiglih prijava i brzini obrade istih. Više informacija o Natječaju dostupno je na službenoj stranici Sveučilišta i u dokumentu kojeg prilažemo u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem