Pretraga

Nina Skočak uvijek je bila odlikašica, a iza sebe ima čak tri diplome

A- A+

Predstavljanje obrazovnih kartona nastavljamo Ninom Skočak, najmlađom nositeljicom kandidacijske liste na izborima za Europski parlament koji se održavaju 9. lipnja. Skočak stoji iza Gen Z liste kojoj su u fokusu upravo mladi i ambiciozni ljudi koji se žele zalagati za jednakost, ljudska prava i slobode te biti glas mladih. Završila je Osnovnu školu Braće Radić u Botincu te IV. gimnaziju u Zagrebu. Nakon toga, završila je dva smjera na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, novinarstvo i politologiju, a obrazovanje je nastavila na Vrije Universitet Brussel gdje je završila European and International Governance masters. Uvijek je, kako kaže, bila odlikašica, a tijekom školovanja je učila engleski, španjolski i ruski.

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem