Pretraga

Ričard je završio ekonomsku školu, a bavi se i kuhanjem te ugostiteljstvom

A- A+

Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard, nositelj je liste za Europski parlament Ričard Nezavisni. Ričard je, inače, poznat po svojim humorističnim skečevima na YouTubeu, stoga mu je i cijela kampanja za izbore za Europski parlament obavijena takvim duhom. Što se tiče njegovog obrazovanja, završio je Osnovnu školu Veljko Vlahović u Zadru, a kasnije i Ekonomsku-biortehničku i trgovačku školu na Boriku. Ričard nam je u razgovoru kratko rekao i da je samostalni kuhar, profesionalni košarkaš, samostalni ugostitelj, slobodni umjetnik i aktivist.

 

Do sada objavljene obrazovne kartone preostalih kandidata na izborima za Europski parlament u 2024. možete pronaći na portalu srednja.hr pod oznakom ‘obrazovni karton EU kandidata’.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem