Pretraga

VIDEO: Erasmusovci obožavaju jesti u našoj menzi: ‘Baš imaju tipična hrvatska jela’

A- A+

Erasmusovci u Puli jako su zadovoljni svojim iskustvom. Tu nisu zanemarili ni studentsku menzu. Jeftina je te ima i tipična hrvatska jela. Sarma i ćevapi glavni su favoriti naših sugovornika.

ćevapčići, ćevapi

Foto: pixabay

Erasmusovci u Puli, Ivo i Ozod itekako su zadovoljni svojim iskustvom. Gostujući u našem podcastu, naveli su da su zadovoljni profesorima, predavanjima studentskim domom, ali i mirnoj, opuštenoj atmosferi ovog istarskog sveučilišnog grada.

Našim sugovornicima se jako sviđa i menza. Veliki plus za njihov budžet, slažu se i Ozod, redovni student u Poljskoj iz Uzbekistana, i Ivo, student iz Španjolske hrvatskog podrijetla, su iznimno niske i pristupačne cijene. Dodatno, sviđa im se i što je hrana domaća.

– Hrana je ovdje nevjerojatna. Jeftina je i baš imaju tipična hrvatska jela. To mi se jako sviđa jer sam svako ljeto išao kod bake u Hrvatsku i kod nje sam jeo hrvatska jela, rekao je Ivo.

Osobno mu je najdraža sarma, a Ozodu se jako sviđaju ćevapi.

Čitav podcast možete pogledati u nastavku:

 


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem