Pretraga

Maturanti pripremili neobično iznenađenje za svog razrednika: ‘Auto je bio atrakcija za sve prolaznike’

A- A+

Za kraj svog školovanja maturanti kuhara u Rovinju svom su nastavniku oblijepili cijeli automobil žutim, zelenim i ružičastim samoljepljivim papirićima. Kako je poručio nastavnik Matej Skert, maturanti su mu rekli da idu po svoj završni rad, a zapravo su mu vani pripremali iznenađenje. Automobil je, tvrdi, sljedeća tri sata bio atrakcija za sve prolaznike.

obljepljeni auto maturanti rovinj

Iznenađenje za nastavnika u Rovinju | foto: Istra24.hr

Maturanti diljem Hrvatske danas slave kraj svog školovanja, a ranije ovog tjedna neobično iznenađenje pripremili su maturanti kuhara u Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju. Oni su svom razredniku oblijepili cijeli automobil žutim, zelenim i ružičastim papirićima, piše Istra24.hr.

– Ispalo je simpatično. Dva moja učenika rekla su da idu po svoj završni rad iz kuharstva do printaone. To je bila krinka meni za iznenađenje. Nakon 15-ak minuta izašao sam van, pogledam, auto sav oblijepljen. Nasmijali smo se, našalili i fotografirali. Oblijepljen automobil bio je dva-tri sata atrakcija za  sve prolaznike, rekao je nastavnik i razrednik Matej Skert za Istra24.hr.

Izdvojeni članak

Zbog norijade se u Zagrebu obustavlja i promet: Evo kako voze tramvaji

Dodao je da su papiriće naknadno skinuli s automobila i uredno odložili u kontejner. Naveo je i da su se u školi već ranije dogovorili s učenicima da za norijadu pripremaju nešto što nije destruktivno, piše Istra24.hr. Inače je jedan od običaja maturanata diljem Hrvatske bacanje brašna ili jaja.