Pretraga

Maturanti, zaigrajte online kviz s Moranom Zibar i osvojite pripreme za maturu

A- A+

Kraj prvog polugodišta vrijeme je kad maturanti intenzivno počinju razmišljati o državnoj maturi i pripremama. Kako bi maturantima i njihovim roditeljima olakšala, maXtura je ove godine pripremila zabavne online kvizove s Moranom Zibar. Nagradni fond veći je od 200.000,00 kn, a uključuje poklon-bonove za pripreme za maturu.

maxtura kviz

Zaigrajte online kviz s Moranom Zibar u kojem možete osvojiti pripreme za maturu | Foto: Promo

maXtura se pobrinula za zabavan način na koji možete doći do priprema za maturu, posve besplatno. Organiziraju online kviz općeg znanja, a pripremila ga je Morana Zibar, poznata lovkinja iz kviza Potjera. Očekujte i pokoje pitanje vezano za državnu maturu.

Osvojiti možete vrijedne nagrade: poklon-bonove za maXtura pripreme u vrijednosti od 2.000,00 kn (265,45 €), 1.500,00 kn (199,08 €), 1.000,00 kn (132.72 €) ili pak 500,00 kn (66,36 €). Sve ovisi o vašem plasmanu.

Prvi kviz održat će se 29. studenog u 20 sati putem platforme Teams, sudjelovanje je besplatno, a sve što morate jest prijaviti se ovdje. Na dan održavanja kviza svakako provjerite svoj e-mail jer ćete ondje pronaći sve upute iz maXture.

Poklon-bonove možete iskoristiti za pripreme u prvom ciklusu – subotama od 14. siječnja za online pripreme uživo ili u drugom ciklusu – za vrijeme praznika u veljači i travnju – za online pripreme uživo ili za pripreme u učionici koje će se održavati u Zagrebu u Križanićevoj 4 (II. i VII. gimnazija).

– Prijavi se, pozovi prijatelje i gledamo se online, poručili su iz maXture.