Pretraga

Mladi ferovci pronašli formulu za uspjeh na maturi: I ove godine održavaju svoje pripreme

A- A+

I ove godine mlada ekipa ferovaca, koji su prošle godine osnovali online pripreme u sklopu Faktor Akademije, daruju troje sretnika koji će u sklopu giveawaya osvojiti pripreme iz matematike.

online nastava

Foto: Unsplash; Compare Fibre

Online pripreme pokazale su odlične rezultate u izrazito kratkom vremenu. Velik se broj korisnika je uspio u rekordnom vremenu (za samo mjesec dana!) pripremiti za maturu iz matematike i ostvariti odlične rezultate. 84.7 % njih je zadovoljno sa ostvarenim rezultatima i upisali su svoj prvi izbor.

Pokazalo se da gledanje kraćih videopredavanja uz konstantnu pomoć instruktora daje brze i odlične rezultate. Na taj način ostaje više vremena za samostalno rješavanje zadataka i brže pronalaženje rupa u znanju, a samim time i krpanje istih. Svaki mentor ima ograničen broj maturanata koje prati i savjetuje iz razloga kako bi se mogla održavati visoka kvaliteta priprema.

Zadatak mentora nije samo pomoći u učenju nego prenijeti dobre tehnike učenja i podijeliti svoje iskustvo s maturantom kako bi mu u svakom pogledu olakšao proces priprema. Osnivači se nadaju da će već iduće godine imati pokrivene sve prirodoslovne predmete u obliku online priprema te podići kvalitetu na još jednu višu razinu.

Giveaway traje do 9.5. te će sretni dobitnici biti tagirani (ili označeni) u opisu objave. Ako ste nestrpljivi, ostvarite popust koji vam daruju Faktor Akademija i srednja.hr i odmah započnite sa svojim pripremama. PROMO KOD: SREDNJA15

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Državna matura (@drzavna.matura)