Pretraga

Vodimo te na ‘Ekskurziju’: Samo nam napiši svoje zabavno iskustvo

A- A+

Pogledali smo film ‘Ekskurzija’ Une Gunjak i zaključili da ga čim više ljudi treba pogledati. Zato smo odlučili podijeliti karte za projekciju filma u ponedjeljak na našem Instagram profilu. Trebate nas samo zapratiti i napisati vlastito najzabavnije iskustvo s ekskurzije.

ekskurzija giveaway

Foto: Zagreb film festival, srednja.hr

Dugometražni prvijenac Une Gunjak, film ‘Ekskurzija’, došao je u naša kina. Ovaj pravi coming of age film zaslužuje da ga gledaju sve pubertetlije, djeca, mladi, ali i njihovi roditelji. Želimo u tome pomoći pa dajemo karte za kino.

Na našem Instagram profilu smo pokrenuli nagradni natječaj u kojem će dvije osobe osvojiti kino karte za projekciju filma. I to ne samo za sebe, već za sebe i frenda ili frendicu. Projekcija će se održati u ponedjeljak, 29. 4., u zagrebačkoj Kinoteci s početkom u 18 sati.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju trebate kliknuti na objavu i ispuniti uvjete, odnosno napisati nam u komentar svoje najzabavnije iskustvo s ekskurzije. Vremena nemate puno, samo do nedjelje u podne, a u nedjelju navečer ćemo na istoj objavi proglasiti pobjednike. Pravilnik natječaja možete pronaći na dnu članka.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab